Ребалансирајте го вашиот паричник и ефикасно извлечете профит со алткоини Coinrule

Победете ја динамиката на пазарот, дневно тргување на Binance и лесно тргувајте со DASH. Не е потребно кодирање.

Coinrule Крипто табла
Избрана На
Работи со првите 10
најпознатите берзи
воено-одделение
Безбедност и шифрирање
Повратните информации од корисниците се вклучени Coinrule Алатка за автоматско тргување
„Толку корисен сервер, би сакал да го открив порано“.
Роберт

Дизајнирајте автоматски правила за крипто, без прекини

Coinrule го прави автоматскиот систем за тргување исто толку јасен како IFTTT. Секој инвеститор ќе може веднаш да воспостави сопствена програма за тргување без вештини за код. Прилагодлива и исклучителна платформа ќе одговара на потребите на секој трговец со крипто, така што веќе нема да се фатат поводи на движењата на пазарот.

Тргувајте со алгоритми

Изведба на правилата за тестирање на историски податоци

ПОЧЕТНА ИЗНОС
ДОЛЖИНА НА ИНВЕСТИЦИЈАТА
$ 1750 . 00

Тестирајте го вашиот план

Безбедно управувајте со Binance

Можете лесно да ги контролирате во секое време вашите автоматизирани стратегии од унифициран контролен панел поврзан со Binance и таму ќе ги прегледате сите релевантни карактеристики за вашиот создавач на крипто стратегија. Имате целосна контрола врз вашите монети, Coinrule не е дозволено да ви ги одземе криптовалутите од вашата размена. Вашата безбедност е наша главна предност!

Тргувајте со алгоритми

Развијте своја сопствена стратегија за тргување и tradeDASH

Управувајте со нашата демо размена со виртуелни монети за во безбедно опкружување да ги тестирате вашите автоматски стратегии на вистински пазарни настани без ризик за вашата паричка. Можете да го промените вашиот нов трговски систем за да го направите помоќен. Условите на пазарот често се развиваат, така што приврзаноста е важна обврска и Coirule е посветена да ги исполни највисоките барања на секој инвеститор.

Тргувајте со алгоритми

Моделирајте автоматско тргување врз основа на најчесто користените индикатори

DASH има многу возбудлив патоказ за 2019 година, повеќе извештаи може да се објавуваат секој ден и цената може да се движи кога најмалку очекувате бидејќи Binance работи 24/7. Автоматските системи за тргување ве поддржуваат да ги фатите најдобрите можности без да пропуштите ниту една трговија. Креирај бот со Coinrule сега!

Активирањето crypto trading bots кога се менува подот за тргување Врз основа на најперспективните индикатори
Нема вклучен код Едноставно како IFTTT
Управувајте со инвестициската динамика Максимизирајте го профитот

Започнете да создавате занаети веднаш

Добијте бесплатни сигнали за тргување, одредувајте правила и управувајте со вашата распределба 30 дена бесплатно.

Поддржани размени

Binance Coinbase Kraken Окекс Течни Bitpanda