Изградете автоматизиран крипто бот за тргување со DGB на Binance и многу повеќе

Планирајте ја вашата стратегија и оставете ја да работи за вас, на Binance и многу други.

Coinrule Крипто табла
Избрана На
Работи со првите 10
{популарни} Размени
{воен степен}
Безбедност и шифрирање
Повратните информации од корисниците се вклучени Coinrule Алатка за автоматско тргување
"Со Coinrule можете да тргувате со DGB на Binance дури и кога спиете!“
Арчи

Изградете крипто бот сега

Coirule има една главна цел, сакаме да ја направиме вашата трговска активност поефективна и полесна. Пазарите на криптовалути работат 24/7, само автоматизиран бот за тргување може целосно да управува со секоја можна можност што ќе се случи во движењата на пазарот. Како да започнете правило за тргување за DGB со Coinrule? Поставете ги вашите автоматски стратегии користејќи го стилот Ако-Ова-Тогаш-Тоа, не се потребни вештини за кодирање!

Дознај повеќе

Изведба на правилата за тестирање на историски податоци

ПОЧЕТНА ИЗНОС
ДОЛЖИНА НА ИНВЕСТИЦИЈАТА
$ 1750 . 00

Тестирајте го вашето {правило}

Безбедно {Trade} на Binance

Во унифицирана контролна табла поврзана со Binance, ќе ги видите сите релевантни информации во врска со вашите автоматски тргувања. Можете лесно да се справите со нив, да ги запрете и да ги стартувате во секое време за да имате апсолутна контрола врз вашиот создавач на крипто стратегија.

Дознај повеќе

{Создадете} свој трговски {систем} и {trade}DGB

CoinruleСистемите за следење се дизајнирани за максимална контрола. Никогаш нема да бараме права за повлекување на Binance. Вашиот API-клуч се чува со супериорна безбедност надвор од нашите сервери. Тргувајте со Coinrule на сметка, во безбедно опкружување.

Дознај повеќе

{Create} {rules} врз основа на {popular} индикатори

Сакаме да понудиме сервер кој ги исполнува највисоките стандарди. ние сме во контакт со нашите најнапредни корисници за секојдневно да го надградуваме нашиот производ. Контактирајте со нас и закажете уникатна трговска сесија Еден-на-Еден!

Активирајте {strategies} кога ќе се промени {пазарот} Врз основа на најперспективните индикатори
Нема код {задолжително} Едноставно како IFTTT
Управувајте со {нестабилноста} Максимизирајте го профитот

Започнете со создавање на {Правило} {Денес}

Добијте бесплатни сигнали за тргување, {креирајте {правила} и управувајте со вашето {портфолио} за 30 дена бесплатно.

Поддржани размени

Binance Coinbase Kraken Окекс Течни Bitpanda