Инвестирајте во Dogecoin како експерт за Binance

На врвот на движењата на пазарот, дневно тргување на Binance и паметно тргувајте со DOGE. Не е потребно кодирање.

Coinrule Крипто табла
Избрана На
Работи со првите 10
најпознатите берзи
чувствувате
Безбедност и шифрирање
Повратните информации од корисниците се вклучени Coinrule Алатка за автоматско тргување
„Фасцинантно е да можам сам да поставам алатка за автоматски систем за тргување“.
Сергеј

Веднаш изградете автоматски систем за тргување

Dogecoin ICO и Bull Run за 2017 година заработија повеќе од 70 пати за сопствениците на дигитални пари. Како можеш да гарантираш дека нема да го пропуштиш следниот митинг? Ова е кога Coinrule влегува! Купете/продавајте Dogecoin на Binance и секогаш максимизирајте ја вашата заработка!

Создадете правило

Изведба на правилата за тестирање на историски податоци

ПОЧЕТНА ИЗНОС
ДОЛЖИНА НА ИНВЕСТИЦИЈАТА
$ 1750 . 00

Тестирајте го вашето правило

Безбедно управувајте со Binance

Патоказот на Dogecoin за 2019 година ветува многу! Но, како да знаете кога да профитирате на Binance? Ова е кога Coinrule влегува во игра! Ние ви дозволуваме да дизајнирате сопствени трговски системи. Не треба да измислите ниту една линија код! Coinrule е првиот софтвер за тргување што-гледате-е-што-добивате за крипто-пазарот!

Создадете правило

Создадете своја сопствена трговска машина и акумулирајте DOGE

Ходлерите имаат два барања: заштита на нивната вредност и раст на нивниот исход. Coinrule може да ги натера стрелците на месечината да ја постигнат оваа цел погодно. Започнете ги вашите автоматски стратегии за неколку минути и веднаш тргувајте со DOGE на Binance. Размени како Binance љубов Coinrule поради ликвидноста што ја обезбедуваме. Креирај купување-продажба на ботови Coinrule сега!

Создадете правило

Дизајнирајте автоматски занаети врз основа на најчесто користените индикатори

Нашите контролни системи се имплементирани за максимална заштита. Клиентите можат да создадат правило на нашата демо размена токму сега, како да е Binance. Не ни се потребни правата за повлекување на Binance. Не можеме да ја допреме вашата криптовалута преку клучевите API што ги обезбедуваат нашите трговци. Копчињата API се зачувуваат со воена контрола.

Активирајте ги роботите кога ќе се промени подот за тргување Врз основа на најперспективните индикатори
Не е побаран код Едноставно како IFTTT
Управувајте со инвестициската динамика Максимизирајте го профитот

Започнете со создавање нарачки денес

Добијте бесплатни сигнали за тргување, градење правила и управувајте со вашето портфолио 30 дена бесплатно.

Поддржани размени

Binance Coinbase Kraken Окекс Течни Bitpanda