Дневно тргување на Binance и Trade Holo

{Надминете} од {пазарот}, дневно тргување на Binance и тргувајте HOT {лесно}. Не е потребно кодирање.

Coinrule Крипто табла
Избрана На
Работи со првите 10
{популарни} Размени
{воен степен}
Безбедност и шифрирање
Повратните информации од корисниците се вклучени Coinrule Алатка за автоматско тргување
„Најдоброто нешто што се случи во крипто во последните две години“
Карлос

{Креирај} {автоматизирани стратегии за тргување}, {24/7}

Coinrule е совршена алатка за многу различни типови на инвеститори и трговци. Има бесконечен опсег на можности понудени на нашата платформа. Можете да ги тестирате и стартувате вашите автоматски стратегии за да креирате сопствен трговски систем и да купувате/продавате HOT. Ќе биде многу лесно да се акумулира HOT, да се заштити вашето портфолио, да се фати која било пумпа без да пропуштите ненадејна депонија.

Започни тргување

Изведба на правилата за тестирање на историски податоци

ПОЧЕТНА ИЗНОС
ДОЛЖИНА НА ИНВЕСТИЦИЈАТА
$ 1750 . 00

Тестирајте го вашето {правило}

Безбедно {Trade} на Binance

Coinrule има една главна цел, сакаме да ја направиме вашата трговска активност поефикасна, а истовремено да биде едноставна. Пазарите на криптовалути работат 24/7, само бот за автоматско тргување може целосно да ја искористи секоја можна можност што ќе се појави на пазарот. Како да креирате стратегија за тргување со Coinrule? Поставете ги вашите правила користејќи ја логиката Ако-Ова-Тогаш-Тоа, не се потребни вештини за кодирање!

Започни тргување

{Создадете} ваш сопствен трговски {систем} и {trade}HOT

At Coinrule ние работиме напорно за да испорачаме нови функции и подобрувања на нашата платформа секој ден. Всушност, ние сме во контакт со нашите најактивни корисници и врвни размени за да собереме повратни информации и предлози.

Започни тргување

{Create} {rules} врз основа на {popular} индикатори

На тргувањето му е потребна дисциплина, став и метод. Што го прави тргувањето толку тешко? Човечката природа и чувствата може негативно да влијаат на вашите тргувачки резултати. Користењето на бот за тргување ви овозможува да ги намалите ефектите од стравот, еуфоријата и алчноста што секој трговец може да ги доживее. Исто така, почетник може да тргува како професионалец со Coinrule!

Активирајте {strategies} кога ќе се промени {пазарот} Врз основа на најперспективните индикатори
Нема код {задолжително} Едноставно како IFTTT
Управувајте со {нестабилноста} Максимизирајте го профитот

Започнете со создавање на {Правило} {Денес}

Добијте бесплатни сигнали за тргување, {креирајте {правила} и управувајте со вашето {портфолио} за 30 дена бесплатно.

Поддржани размени

Binance Coinbase Kraken Окекс Течни Bitpanda