Тргувајте со KMD на врвни берзи како Binance и станете експерт за крипто просторот

Совладајте го пазарот користејќи дневно тргување на Binance и остварувајте профит со KMD за неколку секунди

Coinrule Крипто табла
Избрана На
Работи со првите 10
мејнстрим берзи
гарантира
Безбедност и шифрирање
Повратните информации од корисниците се вклучени Coinrule Алатка за автоматско тргување
"Со Coinrule, купувањето/продажбата на крипто е на пат да се пробие“
Роуан

Планирајте го идеалниот план за автоматско тргување

Coinrule секојдневно работи на развивање нови crypto trading botи алатки за тргување уредник. Нашето дневно тргување им овозможува на трговците на KMD да остваруваат профит додека тргуваат со какви било монети, вклучувајќи го и KMD, на Binance.

Креирај Бот

Изведба на правилата за тестирање на историски податоци

ПОЧЕТНА ИЗНОС
ДОЛЖИНА НА ИНВЕСТИЦИЈАТА
$1750 . 00

Тестирајте го вашиот план

Безбедно управувајте со Binance

Coinrule е дневно тргување кое им овозможува на [трговците} од различни категории на експертиза да заработат пари тргувајќи со KMD. Нашите корисници можат да изградат лесни и паметни стратегии за тргување на сите главни паричници. Можете да ги тестирате и комплетирате вашите автоматски занаети за да воспоставите своја сопствена стратегија. Coinrule го прави многу итно да се изгради портфолио на KMD, да се заштити вашето портфолио и да се фатат пумпи на пазарот.

Креирај Бот

Изградете свој модел за тргување и управувајте со вашите монети KMD

Пазарите на криптовалути во ниту еден момент не спијат! Само еднодневно тргување може целосно да ги искористи сите можности на пазарот. Можете да дефинирате ден тргување со Coinrule многу лесно! Дизајнирајте ги вашите правила користејќи го нашиот систем за правила за тргување, без никакви вештини за кодирање!

Креирај Бот

Создадете трговски системи засновани на показатели за воен степен

КМД порасна повеќе од 100 пати во текот на изминатите години. Со Coinrule може да наидете на приноси кои ќе ви го променат животот додека ја намалувате вашата можност. Тргувањето со криптовалути е златната можност на 21 век. Coinrule ви овозможува да заземете силна позиција за тоа!

Активирајте механизми кога се менува подот за тргување Врз основа на најперспективните индикатори
Не е побаран код Едноставно како IFTTT
Управувајте со трендовите на пазарот Максимизирајте го профитот

Започнете да креирате трговски системи сега

Добијте бесплатни сигнали за тргување, планирајте автоматизирани стратегии и управувајте со вашите валути 30 дена бесплатно.

Поддржани размени

Binance Coinbase Kraken Окекс Bitpanda