Изградете автоматизиран план за тргување за тргување со XMR на Binance и повеќе

Надминете го пазарот користејќи дневно тргување на Binance и заработете профит со XMR за неколку минути

Coinrule Крипто табла
Избрана На
Работи со првите 10
најчесто користени Размени
чувствувате
Безбедност и шифрирање
Повратните информации од корисниците се вклучени Coinrule Алатка за автоматско тргување
"Со Coinrule можете да тргувате со XMR на Binance дури и кога спиете!“
Claudio

Планирајте правила за автоматско тргување, 24/7

Coirule има една главна цел, сакаме да ја направиме вашата трговска активност поефективна и поедноставна. Пазарите на криптовалути работат 24/7, само автоматизирана стратегија за тргување може целосно да ја искористи секоја можна можност што ќе се случи на пазарот на алткоин. Како да започнете правило за автоматско тргување за XMR со Coinrule? Поставете ги вашите автоматски стратегии користејќи го режимот Ако-Ова-Тогаш-Тоа, не се потребни вештини за кодирање!

Дознај повеќе

Изведба на правилата за тестирање на историски податоци

ПОЧЕТНА ИЗНОС
ДОЛЖИНА НА ИНВЕСТИЦИЈАТА
$1750 . 00

Тестирајте ја вашата нарачка

Безбедно купувајте/продавајте на Binance

Во обединета контролна табла поврзана со Binance, ќе ги имате сите значајни детали во врска со вашите автоматски занаети. Можете лесно да се справите со нив, да ги паузирате и да ги стартувате во секое време за да имате целосна контрола врз вашиот систем за тргување.

Дознај повеќе

Направете сопствен модел за тргување и поставете ги вашите нарачкиXMR

CoinruleБезбедносните системи на се дизајнирани за максимално покривање. Никогаш нема да бараме права за повлекување на Binance. Вашиот API-клуч се зема со воена безбедност надвор од нашите сервери. Тргувајте со Coinrule на Портфолио, во безбедна средина.

Дознај повеќе

Креирајте правила врз основа на популарни индикатори

Сакаме да понудиме бот кој ги исполнува највисоките потреби. ние сме во врска со нашите најнапредни клиенти за да го развиваме нашиот производ секојдневно. Станете во соработка со нас и закажете ограничена трговска сесија Еден-на-Еден!

Активирајте корелации кога се менува пазарот на крипто Врз основа на најперспективните индикатори
Не е побаран код Едноставно како IFTTT
Управувајте со китовите кои влијаат на пазарот Максимизирајте го профитот

Започнете со создавање нарачки веднаш

Добијте бесплатни трговски сигнали, плански стратегии и управувајте со вашето портфолио 30 дена бесплатно.

Поддржани размени

Binance Coinbase Kraken Окекс Bitpanda