Дневно тргување на Binance и Купи/продавај Nano

Надминете го пазарот користејќи дневно тргување на Binance и остварувајте профит со NANO за неколку часа

Coinrule Крипто табла
Избрана На
Работи со првите 10
мејнстрим берзи
воено-одделение
Безбедност и шифрирање
Повратните информации од корисниците се вклучени Coinrule Алатка за автоматско тргување
„Најдоброто нешто што се случи во крипто во последните една година“
Claudio

Дизајнирајте автоматски крипто бот

Coinrule е исклучителна алатка за многу различни видови инвеститори и трговци. Постои сеопфатен опсег на можности понудени на нашата платформа. Можете да ги тестирате и управувате вашите автоматски стратегии за да планирате сопствен трговски систем и да купувате/продавате НАНО. Ќе биде многу едноставно да се акумулира NANO, да се заштити вашето портфолио, да се обезбеди каква било пумпа без да пропуштите ненадејна депонија.

Стартувајте бот

Изведба на правилата за тестирање на историски податоци

ПОЧЕТНА ИЗНОС
ДОЛЖИНА НА ИНВЕСТИЦИЈАТА
$ 1750 . 00

Тестирајте ја вашата нарачка

Безбедно управувајте со Binance

Coinrule има една главна цел, сакаме да го направиме вашето дневно тргување поефективно, а истовремено да бидеме јасни. Пазарите на криптовалути работат 24/7, само автоматски план за тргување може целосно да ја избере секоја можна можност што ќе се развие на пазарот. Како да започнете правило за тргување со Coinrule? Дефинирајте ги вашите автоматизирани стратегии користејќи го системот Ако-Ова-Тогаш-Тоа, без да се бараат вештини за кодирање!

Стартувајте бот

Создадете свој шаблон за тргување и акумулирајте НАНО

At Coinrule ние работиме паметно за да испорачаме нови елементи и подобрувања на нашата паметна алатка секој ден. Всушност, ние сме во контакт со нашите најквалификувани клиенти и врвни размени за да собереме повратни информации и предлози.

Стартувајте бот

Дизајнирајте автоматски стратегии засновани на индикатори за воен степен

За тргување треба пракса, став и шема. Што го прави тргувањето толку тешко? Човечката природа и перцепциите можат негативно да влијаат на вашите тргувачки резултати. Користењето на бот за тргување ви овозможува да ги промените ефектите од стресот, еуфоријата и алчноста што секој клиент може да ги доживее. Исто така, новодојденец може да тргува како професионалец со Coinrule!

Активирајте ботови кога се менува подот за тргување Врз основа на најперспективните индикатори
Нема вклучен код Едноставно како IFTTT
Управувајте со трендовите на пазарот Максимизирајте го профитот

Започнете со создавање нарачки токму сега

Добијте бесплатни сигнали за тргување, поставете автоматски тргувања и управувајте со вашата распределба за 30 дена бесплатно.

Поддржани размени

Binance Coinbase Kraken Окекс Течни Bitpanda