Инвестирајте во Omisego како професионалец на Binance

Освојте го пазарот користејќи дневно тргување на Binance и остварувајте профит со OMG за неколку секунди

Coinrule Крипто табла
Избрана На
Работи со првите 10
најчесто користени Размени
чувствувате
Безбедност и шифрирање
Повратните информации од корисниците се вклучени Coinrule Алатка за автоматско тргување
„Фасцинантно е да можам сам да планирам алатка за автоматски систем за тргување“.
Симон

Развијте правило за тргување веднаш

Omisego ICO и Bull Run за 2017 година постигнаа >120x резултати за инвеститорите за дигитални пари. Како можете да се осигурате дека нема да го пропуштите следниот митинг? Ова е кога Coinrule влегува! Купете/продавајте го Omisego на Binance и секогаш максимизирајте ги вашите резултати!

Креирај Бот

Изведба на правилата за тестирање на историски податоци

ПОЧЕТНА ИЗНОС
ДОЛЖИНА НА ИНВЕСТИЦИЈАТА
$ 1750 . 00

Тестирајте ја вашата трговија

Безбедно управувајте со Binance

Патоказот на Омисего за 2019 година има голема перспектива! Но, како да знаете кога да профитирате на Binance? Ова е кога Coinrule влегува во игра! Ние ви дозволуваме да креирате сопствени правила за тргување. Не треба да програмирате ниту една линија код! Coinrule е првиот систем за тргување што-гледате-е-што-добивате за крипто-пазарот!

Креирај Бот

Моделирајте ја вашата сопствена техника за тргување и акумулирајте OMG

Членовите на заедницата имаат два барања: безбедност, нивната вредност и да го поттикнат нивниот профит. Coinrule може да им овозможи на стрелците на Месечината ефикасно да ја постигнат оваа намера. Дизајнирајте ги вашите автоматски стратегии за неколку минути и тргувајте со OMG на Binance 24/7. Размени како Binance љубов Coinrule поради ликвидноста што ја обезбедуваме. Тргувајте со ботови за купување-продажба Coinrule веднаш!

Креирај Бот

Планирајте автоматски занаети врз основа на популарни показатели

Нашите безбедносни стратегии се имплементирани за максимална заштита. Инвеститорите можат да градат правила на нашата демо берза денес, како да е Binance. Не ни се потребни правата за повлекување на Binance. Не можеме да ја допреме вашата криптовалута преку клучевите API што ги обезбедуваат нашите трговци. АПИ клучевите се чуваат со воена безбедност.

Активирајте корелации кога се менуваат движењата на пазарот Врз основа на најперспективните индикатори
Не е побаран код Едноставно како IFTTT
Управувајте со трендовите на пазарот Максимизирајте го профитот

Започнете да креирате правила уште денес

Добијте бесплатни сигнали за тргување, правила и управувајте со вашето портфолио 30 дена бесплатно.

Поддржани размени

Binance Coinbase Kraken Окекс Течни Bitpanda