Дневно тргување на Binance како магионичар

Победете го пазарот, дневно тргување на Binance и тргувајте со XLM како гуру. Не е потребно кодирање.

Coinrule Крипто табла
Избрана На
Работи со првите 10
безбедно Размени
чувствувате
Безбедност и шифрирање
Повратните информации од корисниците се вклучени Coinrule Алатка за автоматско тргување
"Со Coinrule, купување-продажбата на крипто е на пат да се пробие“
Џон

Моделирајте автоматизирани стратегии за тргување, веднаш

Coinrule секојдневно работи на развивање нови crypto trading botи нови средини за поставување на тргување. Нашето дневно тргување им овозможува на корисниците на XLM да остваруваат профит додека тргуваат со какви било монети, вклучително и XLM, на Binance.

Трговија сега

Изведба на правилата за тестирање на историски податоци

ПОЧЕТНА ИЗНОС
ДОЛЖИНА НА ИНВЕСТИЦИЈАТА
$ 1750 . 00

Тестирајте ја вашата нарачка

Безбедно управувајте со Binance

Coinrule е дневно тргување кое им дава на [трговците} различни групи на експертиза да заработат пари тргување XLM. Нашите корисници се способни да изградат управувачки и победнички стратегии за тргување на сите главни алокации. Можете да ги тестирате и управувате вашите автоматски занаети за да поставите своја сопствена стратегија. Coinrule го прави многу брзо да се изгради портфолио на XLM, да се брани вашето портфолио и да се пресретнат пумпите на пазарот.

Трговија сега

Планирајте ја вашата сопствена трговска машина и управувајте со вашите монетиXLM

Пазарите на криптовалути никогаш не спијат! Само еден ден тргување може целосно да ги фати сите можности на пазарот. Можете да планирате дневно тргување со Coinrule многу лесно! Дизајнирајте ги вашите правила користејќи ја нашата автоматска машина за правила за тргување, без потребни вештини за кодирање!

Трговија сега

Изградете трговски системи засновани на сигурни индикатори

XLM порасна повеќе од 100 пати во текот на изминатите години. Со Coinrule можете да прикажете повратни средства кои ќе ви го променат животот, додека ја намалувате вашата опасност. тргувањето со крипто е златната можност на 21 век. Coinrule ви овозможува да го искористите тоа!

Активирајте механизми кога се менува пазарната динамика Врз основа на најперспективните индикатори
Не е побаран код Едноставно како IFTTT
Управувајте со инвестициската динамика Максимизирајте го профитот

Започнете со создавање на автоматски занаети веднаш

Добијте бесплатни сигнали за тргување, креирајте автоматизирани стратегии и управувајте со вашите валути 30 дена бесплатно.

Поддржани размени

Binance Coinbase Kraken Окекс Течни Bitpanda