Купете/продавајте THETA како искусен трговец на Binance

Надминете го пазарот со користење на дневно тргување на Binance и остварувајте профит со THETA во рок од неколку часа

Coinrule Крипто табла
Избрана На
Работи со првите 10
најчесто користени Размени
најдобро
Безбедност и шифрирање
Повратните информации од корисниците се вклучени Coinrule Алатка за автоматско тргување
„Откако барав нови машински алатки, наидов Coinrule. Неверојатно!“
Пит

Создадете ефективно правило за тргување

Дали го следевте патоказот на THETA во 2019 година? Користете Coinruleстратегија за тргување за да останете во тек со она што се случува на пазарите! Coinruleсерверот работи без прекини

Трговија сега

Изведба на правилата за тестирање на историски податоци

ПОЧЕТНА ИЗНОС
ДОЛЖИНА НА ИНВЕСТИЦИЈАТА
$ 1750 . 00

Тестирајте ја вашата нарачка

Безбедно тргувајте со Binance

Нашите клиенти можат да се акумулираат на Binance со дополнителни безбедносни обрасци со брзина на светлината. Со Coinrule во никој случај не сте оставени да бидете на ваша опасност. CoinruleАвтоматските занаети на се развиени за да ве одбранат!

Трговија сега

Дизајнирајте своја сопствена стратегија за тргување и поставете ги вашите нарачкиTHETA

CoinruleТимот на 's има победнички перформанси во индустријата и знае како да купува и продава THETA на Binance итн. Научивме како да ги совладаме пазарите со текот на годините!

Трговија сега

Развијте трговски системи засновани на популарни индикатори

CoinruleКонтролата на е имплементирана за најдобра можна заштита. Не мора да давате права за повлекување на Binance. Coinrule не може да ги внесете вашите средства во ниеден период. Ние го складираме вашиот API-клуч со врвна контрола на дистрибуирани сервери. Секогаш можете да управувате со вашите монети со Coinrule на Exchange, безбедно.

Активирајте механизми кога се менуваат движењата на пазарот Врз основа на најперспективните индикатори
Не е потребен код Едноставно како IFTTT
Управувајте со китовите кои влијаат на пазарот Максимизирајте го профитот

Започнете со создавање нарачки сега

Добијте бесплатни сигнали за тргување, креирајте автоматизирани стратегии и управувајте со вашите монети 30 дена бесплатно.

Поддржани размени

Binance Coinbase Kraken Окекс Bitpanda