Инвестирајте во VeChain како експерт за Binance

Дизајнирајте го вашиот систем за тргување и оставете го да работи за вас, на Binance и многу други.

Coinrule Крипто табла
Избрана На
Работи со првите 10
популарни Размени
гарантира
Безбедност и шифрирање
Повратните информации од корисниците се вклучени Coinrule Алатка за автоматско тргување
„Фасцинантно е да можам сам да поставам автоматизирана поставка за крипто бот“.
Сергеј

Стартувајте правила за автоматско тргување, без прекини

VeChain ICO и Bull Run за 2017 година направија >70x враќање за корисниците на дигитални пари. Како можеш да гарантираш дека нема да го пуштиш следниот митинг? Ова е кога Coinrule влегува во игра! Купете/продавајте VeChain на Binance и секогаш максимизирајте ги вашите приноси!

Започнете да создавате правило

Изведба на правилата за тестирање на историски податоци

ПОЧЕТНА ИЗНОС
ДОЛЖИНА НА ИНВЕСТИЦИЈАТА
$ 1750 . 00

Тестирајте ја вашата нарачка

Безбедно управувајте со Binance

Патоказот на VeChain за 2019 година задржува многу шанси за победа! Но, како да знаете кога да профитирате на Binance? Ова е кога Coinrule се појавува! Ние ве натераме да изградите сопствени трговски системи. Не мора да напишете ниту една линија код! Coinrule е првата лесна алатка за тргување за крипто-пазарот!

Започнете да создавате правило

Развијте сопствен систем за тргување и акумулирајте VET

Инвеститорите имаат две барања: да ги заштитат своите инвестиции и да го зголемат нивниот принос. Coinrule може да ги натера стрелците на Месечината да ја постигнат оваа цел како професионалец. Дизајнирајте ги вашите автоматски стратегии за неколку минути и тргувајте со СОО на Binance одново и одново. Размени како Binance љубов Coinrule поради ликвидноста што ја обезбедуваме. Тргувајте со ботови за купување/продавање Coinrule денес!

Започнете да создавате правило

Моделирајте автоматски занаети врз основа на безбедни индикатори

Нашите контролни модели се конципирани за максимална контрола. Корисниците можат веднаш да градат правила на нашата демо размена, како да е Binance. Не ни се потребни правата за повлекување на Binance. Не можеме да пристапиме до вашата криптовалута преку клучевите API што ги обезбедуваат нашите трговци. АПИ клучевите се складираат со најдобра контрола.

Активирајте роботи кога се менува крипто просторот Врз основа на најперспективните индикатори
Не е побаран код Едноставно како IFTTT
Управувајте со нестабилноста Максимизирајте го профитот

Започнете со креирање планови веднаш

Добијте бесплатни сигнали за тргување, градење правила и управувајте со вашето портфолио 30 дена бесплатно.

Поддржани размени

Binance Coinbase Kraken Окекс Bitpanda