Инвестирајте во Verge како професионалец на Binance

Направете го вашиот план и оставете го да работи за вас, на Binance и многу други.

Coinrule Крипто табла
Избрана На
Работи со првите 10
популарни Размени
воено-одделение
Безбедност и шифрирање
Повратните информации од корисниците се вклучени Coinrule Алатка за автоматско тргување
„Фасцинантно е да можам сам да дефинирам автоматско решение за тргување“.
Claudio

Дизајнирајте автоматски правила за крипто, веднаш

The Verge ICO и Bull Run за 2017 година остварија повеќе од 120x поврат за трговците со дигитални пари. Како можете да се осигурате дека нема да го изгубите следниот митинг? Ова е кога Coinrule станете корисни! Купувајте/продавајте Verge на Binance и секогаш максимизирајте ги вашите приноси!

Започни тргување

Изведба на правилата за тестирање на историски податоци

ПОЧЕТНА ИЗНОС
ДОЛЖИНА НА ИНВЕСТИЦИЈАТА
$ 1750 . 00

Тестирајте ја вашата стратегија

Безбедно управувајте со Binance

Патоказот на Verge за 2019 година има голем потенцијал! Но, како да знаете кога да профитирате на Binance? Ова е кога Coinrule доаѓа при рака! Ние ве натераме да започнете свои правила за тргување. Не треба да развивате ниту една линија код! Coinrule е првата визуелна платформа за тргување за крипто-пазарот!

Започни тргување

Развијте свој метод на тргување и акумулирајте XVG

Крипто ентузијастите имаат две потреби: да ги бранат своите пари и да ги возат своите снимки од месечината. Coinrule може да им овозможи на стрелците на Месечината да ја постигнат оваа намера ефикасно. Изградете ги вашите автоматски стратегии за неколку минути и тргувајте со XVG на Binance 24/7. Размени како Binance љубов Coinrule поради ликвидноста што ја обезбедуваме. Тргувајте сега тргувајте Coinrule веднаш!

Започни тргување

Моделирајте автоматски занаети врз основа на безбедни индикатори

Нашите безбедносни техники се изградени за максимална безбедност. Корисниците можат да тргуваат со алгоритми на нашата демо размена сега, како да е Binance. Не ни се потребни правата за повлекување на Binance. Не можеме да ја преместиме вашата криптовалута преку клучевите API што ги обезбедуваат нашите трговци. АПИ клучевите се чуваат со гарантирана безбедност.

Активирајте корелации кога се менува пазарот на алткоини Врз основа на најперспективните индикатори
Не е побаран код Едноставно како IFTTT
Управувајте со нестабилноста Максимизирајте го профитот

Започнете со создавање на автоматски занаети веднаш

Добијте бесплатни сигнали за тргување, одредувајте правила и управувајте со вашето портфолио 30 дена бесплатно.

Поддржани размени

Binance Coinbase Kraken Окекс Течни Bitpanda