Инвестирајте во ZCash како експерт за Binance

Победете го пазарот користејќи дневно тргување на Binance и заработете профит со ZEC за неколку секунди

Coinrule Крипто табла
Избрана На
Работи со првите 10
најчесто користени Размени
најдобро
Безбедност и шифрирање
Повратните информации од корисниците се вклучени Coinrule Алатка за автоматско тргување
„Фасцинантно е да можам сам да воспоставам автоматска машина за правила за тргување“.
Тони

Создадете одлично правило за тргување

ZCash ICO и Bull Run за 2017 година постигнаа >70x резултати за корисниците на дигитални пари. Како можете да бидете сигурни дека нема да го изоставите следниот митинг? Ова е кога Coinrule доаѓа при рака! Купете/продавајте ZCash на Binance и секогаш максимизирајте ги вашите резултати!

Започнете да создавате правило

Изведба на правилата за тестирање на историски податоци

ПОЧЕТНА ИЗНОС
ДОЛЖИНА НА ИНВЕСТИЦИЈАТА
$ 1750 . 00

Тестирајте го вашето правило

Безбедно управувајте со Binance

Патоказот на ZCash за 2019 година содржи многу можности! Но, како да знаете кога да профитирате на Binance? Ова е кога Coinrule влегува! Ви дозволуваме да програмирате сопствени стратегии за тргување. Не треба да смислите ниту една линија код! Coinrule е првиот интерфејс за тргување базиран на блокови за крипто-пазарот!

Започнете да создавате правило

Дизајнирајте свој модел за тргување и акумулирајте ZEC

Инвеститорите имаат две барања: да го заштитат својот капитал и да ја максимизираат својата добивка. Coinrule може да ги натера стрелците на месечината да ја постигнат оваа цел како гуру. Создадете ги вашите автоматски стратегии за неколку минути и тргувајте со ZEC на Binance 24/7. Размени како Binance љубов Coinrule поради ликвидноста што ја обезбедуваме. Започнете со купување/продавање на Coinrule токму сега!

Започнете да создавате правило

Развијте автоматски занаети врз основа на популарни индикатори

Нашите машини за следење се дизајнирани за максимално покривање. Инвеститорите можат да дознаат повеќе на нашата Демо берза веднаш, како да е Binance. Не ни се потребни правата за повлекување на Binance. Не можеме да ја отвориме вашата криптовалута преку клучевите API што ги обезбедуваат нашите трговци. Копчињата API се зачувуваат со врвен мониторинг.

Активирајте роботи кога ќе се промени динамиката на пазарот Врз основа на најперспективните индикатори
Не е побаран код Едноставно како IFTTT
Управувајте со трендовите на пазарот Максимизирајте го профитот

Започнете да креирате планови сега

Добијте бесплатни сигнали за тргување, плански правила и управувајте со вашето портфолио 30 дена бесплатно.

Поддржани размени

Binance Coinbase Kraken Окекс Течни Bitpanda