Дневно тргување на Bitfinex и Купи/продавај Monero

Направете ја вашата автоматска трговија и оставете ја да работи за вас, на Bitfinex и многу други.

Coinrule Крипто табла
Избрана На
Работи со првите 10
популарни Размени
најдобро
Безбедност и шифрирање
Повратните информации од корисниците се вклучени Coinrule Алатка за автоматско тргување
„Најдоброто нешто што се случи во крипто во последните пет години“
Лука

Дизајнирајте автоматски крипто правила, без прекини

Coinrule е ефективна алатка за многу различни типови на инвеститори и трговци. Постои широк спектар на можности кои се нудат на нашата платформа. Можете да ги тестирате и постигнете вашите автоматски стратегии за да развиете сопствен трговски систем и да купите/продадете XMR. Ќе биде многу податливо да се акумулира XMR, да се заштити вашето портфолио, да се пресретне која било пумпа без да пропуштите ненадеен пад.

Започнете да создавате правило

Изведба на правилата за тестирање на историски податоци

ПОЧЕТНА ИЗНОС
ДОЛЖИНА НА ИНВЕСТИЦИЈАТА
$1750 . 00

Тестирајте го вашиот план

Безбедно управување на Bitfinex

Coinrule има една главна цел, сакаме да го направиме вашиот план за тргување поефективен додека сте брзи. Пазарите на криптовалути се отворени 24/7, само автоматскиот крипто бот може целосно да ја искористи секоја можна можност што ќе се појави на пазарот. Како да започнете нарачка со Coinrule? Дефинирајте ги вашите автоматизирани стратегии користејќи ја практиката Ако-Ова-Тогаш-Тоа, не се потребни вештини за кодирање!

Започнете да создавате правило

Развијте сопствен трговски систем и акумулирајте XMR

At Coinrule Интензивно работиме на доставување нови алатки и промени на нашиот уредник секој ден. Всушност, ние сме во партнерство со нашите најпрофесионални клиенти и врвни размени за да собереме повратни информации и мислења.

Започнете да создавате правило

Моделирајте автоматски стратегии засновани на безбедни индикатори

На тргувањето му треба ред, став и процес. Што го прави тргувањето толку сурово? Човечката природа и емоциите може негативно да влијаат на резултатите од тргувањето. Користењето на бот за тргување ви овозможува да ги надминете ефектите на стравот, еуфоријата и алчноста што секој клиент може да ги доживее. Исто така, помалку искусен трговец може да тргува како професионалец со Coinrule!

Активирајте ботови кога се менува крипто просторот Врз основа на најперспективните индикатори
Нема вклучен код Едноставно како IFTTT
Управувајте со нестабилноста Максимизирајте го профитот

Започнете да креирате стратегии веднаш

Примајте сигнали за бесплатно тргување, воспоставете автоматска трговија и управувајте со вашата распределба 30 дена бесплатно.

Поддржани размени

Binance Coinbase Kraken Окекс Bitpanda