Дневно тргување на Bitfinex и Купи/продавај QTUM

На врвот на крипто-пазарот, дневно тргување на Bitfinex и тргувајте со QTUM како професионалец. Не е потребно кодирање.

Coinrule Крипто табла
Избрана На
Работи со првите 10
безбедно Размени
најдобро
Безбедност и шифрирање
Повратните информации од корисниците се вклучени Coinrule Алатка за автоматско тргување
„Најдоброто нешто што се случи во крипто во последните пет години“
Сергеј

Моделирајте правила за автоматско тргување, без прекини

Coinrule е совршена алатка за многу различни видови на инвеститори и трговци. Има бесконечен опсег на потенцијали понудени на нашата платформа. Можете да ги тестирате и изведувате вашите автоматски стратегии за да го одредите вашиот сопствен трговски систем и да купите/продадете QTUM. Ќе биде многу веднаш да се акумулира QTUM, да се заштити вашето портфолио, да се фати која било пумпа без да пропуштите ненадеен пад.

Стартувајте бот

Изведба на правилата за тестирање на историски податоци

ПОЧЕТНА ИЗНОС
ДОЛЖИНА НА ИНВЕСТИЦИЈАТА
$1750 . 00

Тестирајте го вашето правило

Безбедно управување на Bitfinex

Coinrule има една главна мисија, сакаме да го направиме вашето тргување поефективно, а притоа да биде податлив. Пазарите на криптовалути се отворени 24/7, само бот за автоматско тргување може целосно да ја искористи секоја можна можност што ќе се развие на пазарот. Како да програмирате правило за автоматско тргување со Coinrule? Управувајте со вашите автоматизирани стратегии користејќи го режимот Ако-Ова-Тогаш-Тоа, не се потребни вештини за кодирање!

Стартувајте бот

Планирајте ја вашата сопствена стратегија за тргување и акумулирајте QTUM

At Coinrule Ние работиме толку многу за да испорачаме нови елементи и промени на нашиот паметен асистент секој ден. Всушност, ние сме во соработка со нашите најквалификувани клиенти и врвни размени за да собереме повратни информации и ставови.

Стартувајте бот

Изградете автоматски стратегии засновани на сигурни индикатори

На тргувањето му треба трпение, став и програма. Што го прави тргувањето толку тешко? Човечката природа и чувствата може негативно да влијаат на вашиот профит од тргување. Користењето на крипто бот ви овозможува да ги смирите ефектите на притисокот, еуфоријата и алчноста што секој клиент може да ги доживее. Исто така, почетник може да тргува како професионалец со Coinrule!

Активирајте механизми кога се менува крипто просторот Врз основа на најперспективните индикатори
Нема вклучен код Едноставно како IFTTT
Управувајте со инвестициската динамика Максимизирајте го профитот

Започнете со создавање нарачки веднаш

Добијте бесплатни сигнали за тргување, развивајте автоматска трговија и управувајте со вашата распределба 30 дена бесплатно.

Поддржани размени

Binance Coinbase Kraken Окекс Bitpanda