Дневно тргување на Bitfinex и Купи/продавај Трон

Победете го пазарот на алткоини, дневно тргување на Bitfinex и паметно тргувајте со TRX. Не е потребно кодирање.

Coinrule Крипто табла
Избрана На
Работи со првите 10
најпознатите берзи
гарантира
Безбедност и шифрирање
Повратните информации од корисниците се вклучени Coinrule Алатка за автоматско тргување
„Најдоброто нешто што се случи во крипто во последните четири години“
Тони

Веднаш изградете бот за тргување

Coinrule е одлична алатка за многу различни класи на инвеститори и трговци. Има целосен опсег на опции понудени на нашата платформа. Можете да ги тестирате и развиете вашите автоматски стратегии за да креирате сопствен трговски систем и да купите/продадете TRX. Ќе биде многу лесно да се акумулира TRX, да се одбрани вашето портфолио, да се фати која било пумпа без да пропуштите ненадејно паѓање.

Креирај Бот

Изведба на правилата за тестирање на историски податоци

ПОЧЕТНА ИЗНОС
ДОЛЖИНА НА ИНВЕСТИЦИЈАТА
$ 1750 . 00

Тестирајте ја вашата нарачка

Безбедно управување на Bitfinex

Coinrule има една главна мисија, сакаме да го направиме вашето тргување со крипто поефективно додека сте флексибилни. Пазарите на криптовалути работат 24/7, само автоматска стратегија за тргување може целосно да се справи со секоја можна можност што ќе се појави на пазарот. Како да програмирате правило за автоматско тргување со Coinrule? Управувајте со вашите автоматизирани стратегии користејќи ја формата Ако-Ова-Тогаш-Тоа, не се потребни вештини за кодирање!

Креирај Бот

Создадете своја сопствена стратегија за тргување и акумулирајте TRX

At Coinrule Ние работиме страсно за да испорачаме нови компоненти и развој на нашата платформа секој ден. Всушност, ние сме во соработка со нашите најактивни трговци и врвни берзи за да собереме повратни информации и забелешки.

Креирај Бот

Дизајнирајте автоматски стратегии врз основа на најчесто користените индикатори

На тргувањето му треба трпение, став и програма. Што го прави тргувањето толку ризично? Човечката природа и чувствата може негативно да го поттикнат вашиот трговски профит. Користењето на крипто бот ви овозможува да ги намалите ефектите од притисокот, еуфоријата и алчноста што секој клиент може да ги доживее. Исто така, почетник може да тргува како професионалец со Coinrule!

Активирајте механизми кога се менува пазарот на крипто Врз основа на најперспективните индикатори
Нема вклучен код Едноставно како IFTTT
Управувајте со инвестициската динамика Максимизирајте го профитот

Започнете да создавате автоматски занаети денес

Добијте бесплатни сигнали за тргување, дефинирајте автоматска трговија и управувајте со вашата распределба за 30 дена бесплатно.

Поддржани размени

Binance Coinbase Kraken Окекс Течни Bitpanda