Дневно тргување на Bitstamp како волшебник

Напредете го пазарот користејќи дневно тргување на Bitstamp и остварувајте профит со EOS за неколку секунди

Coinrule Крипто табла
Избрана На
Работи со првите 10
мејнстрим берзи
најдобро
Безбедност и шифрирање
Повратните информации од корисниците се вклучени Coinrule Алатка за автоматско тргување
"Со Coinrule, купување/продажба на крипто е на пат да се пробие“
Мика

Креирајте автоматски правила за крипто

Coinrule работи секој ден на развивање нови стратегии и поставки за трговско опкружување. Нашето дневно тргување им овозможува на корисниците на EOS да остваруваат профит додека тргуваат со какви било монети, вклучително и EOS, на Bitstamp.

Креирај Бот

Изведба на правилата за тестирање на историски податоци

ПОЧЕТНА ИЗНОС
ДОЛЖИНА НА ИНВЕСТИЦИЈАТА
$ 1750 . 00

Тестирајте го вашиот трговски систем

Безбедно управување на Bitstamp

Coinrule е дневно тргување кое им овозможува на [трговците} од различни класи на експертиза да заработат пари од тргување со EOS. Нашите корисници можат да градат брзи и паметни стратегии за тргување на сите главни портфолија. Можете да ги тестирате и извршите вашите автоматски занаети за да ја дефинирате вашата сопствена стратегија. Coinrule го прави многу агилно да изградите портфолио на EOS, да го браните вашето портфолио и да скокнете во пазарните пумпи.

Креирај Бот

Создадете своја сопствена техника за тргување и управувајте со вашите coinsEOS

Пазарите на криптовалути не спијат! Само еден ден тргување може целосно да ги искористи сите можности на пазарот. Можете да дефинирате ден тргување со Coinrule многу лесно! Нарачајте ги вашите правила користејќи го нашиот уредник на трговски системи, без вклучени вештини за кодирање!

Креирај Бот

Дизајнирајте трговски системи засновани на показатели за воено одделение

EOS порасна повеќе од 50 пати во текот на изминатите години. Со Coinrule може да доживеете приноси кои ќе ви го променат животот додека ја намалувате вашата одговорност. купување/продажба на крипто е златната можност на 21 век. Coinrule ви овозможува да заземете силна позиција за тоа!

Активирајте ботови кога се менува пазарот на крипто Врз основа на најперспективните индикатори
Не е побаран код Едноставно како IFTTT
Управувајте со трендовите на пазарот Максимизирајте го профитот

Започнете со создавање на автоматски занаети токму сега

Добијте бесплатни сигнали за тргување, одредувајте автоматизирани стратегии и управувајте со вашите валути 30 дена бесплатно.

Поддржани размени

Binance Coinbase Kraken Окекс Течни Bitpanda