Дневно тргување на Bitstamp и Купи/продавај Litecoin

Надминете ги движењата на пазарот, дневно тргување на Bitstamp и тргувајте со LTC како гуру. Не е потребно кодирање.

Coinrule Крипто табла
Избрана На
Работи со првите 10
најпознатите берзи
воено-одделение
Безбедност и шифрирање
Повратните информации од корисниците се вклучени Coinrule Алатка за автоматско тргување
„Најдоброто нешто што се случи во крипто во последните една година“
Лука

Дизајнирајте автоматски крипто правила

Coinrule е исклучителна алатка за многу различни нивоа на инвеститори и трговци. Постои сеопфатен опсег на можности понудени на нашата платформа. Можете да ги тестирате и постигнете вашите автоматски стратегии за да развиете сопствен трговски систем и да купите/продадете LTC. Ќе биде многу податливо да се акумулира LTC, да се заштити вашето портфолио, да се фати која било пумпа без да пропуштите ненадеен пад.

Создадете правило

Изведба на правилата за тестирање на историски податоци

ПОЧЕТНА ИЗНОС
ДОЛЖИНА НА ИНВЕСТИЦИЈАТА
$1750 . 00

Тестирајте ја вашата стратегија

Безбедно управување на Bitstamp

Coinrule има една главна цел, сакаме да ја направиме вашата трговска акција поефективна додека сте брзи. Пазарите на криптовалути работат 24/7, само автоматски крипто бот може целосно да ја искористи секоја можна можност што ќе се појави на пазарот. Како да креирате правило за автоматско тргување со Coinrule? Дефинирајте ги вашите автоматизирани стратегии користејќи ја практиката Ако-Ова-Тогаш-Тоа, не се потребни вештини за кодирање!

Создадете правило

Изградете своја сопствена трговска машина и акумулирајте LTC

At Coinrule Ние работиме интензивно за да испорачаме нови поени и подобрувања на нашата паметна алатка секој ден. Всушност, ние сме во соработка со нашите најквалификувани клиенти и врвни размени за да собереме повратни информации и мислења.

Создадете правило

Креирајте автоматски стратегии врз основа на најчесто користените индикатори

На тргувањето му е потребна контрола, став и метод. Што го прави тргувањето толку сурово? Човечката природа и емоциите може негативно да влијаат на вашата заработка од тргување. Користењето на правилото за автоматско тргување ви овозможува да ги надминете ефектите на анксиозноста, еуфоријата и алчноста што секој клиент може да ги доживее. Исто така, аматер може да тргува како професионалец со Coinrule!

Активирајте ботови кога се менува подот за тргување Врз основа на најперспективните индикатори
Нема вклучен код Едноставно како IFTTT
Управувајте со инвестициската динамика Максимизирајте го профитот

Започнете да креирате трговски системи токму сега

Примајте сигнали за бесплатно тргување, воспоставете автоматска трговија и управувајте со вашата распределба 30 дена бесплатно.

Поддржани размени

Binance Coinbase Kraken Окекс Bitpanda