Купете/продавајте го Ripple како искусен трговец на Bitstamp

Шампионирајте во крипто просторот, дневно тргување на Bitstamp и паметно тргувајте со XRP. Не е потребно кодирање.

Coinrule Крипто табла
Избрана На
Работи со првите 10
најдобрите Размени
воено-одделение
Безбедност и шифрирање
Повратните информации од корисниците се вклучени Coinrule Алатка за автоматско тргување
„Откако барав решенија за бот, наидов Coinrule. Зачудувачки!“
Џејсон

Изградете автоматизиран бот, без прекини

Дали го следевте патоказот на Ripple во 2019 година? Користете Coinruleстратегија за тргување за да останете во тек со она што се случува на пазарите! Coinruleмоторот работи без прекини

Креирајте автоматски правила

Изведба на правилата за тестирање на историски податоци

ПОЧЕТНА ИЗНОС
ДОЛЖИНА НА ИНВЕСТИЦИЈАТА
$ 1750 . 00

Тестирајте ја вашата автоматска трговија

Безбедно тргувајте на Bitstamp

Нашите инвеститори можат да се акумулираат на Bitstamp со додадени контролни машини без престан. Со Coinrule никогаш не сте оставени да бидете на ваша одговорност. CoinruleАвтоматизираните нарачки за купување-продажба се конципирани за да ве заштитат!

Креирајте автоматски правила

Создадете свој метод на тргување и поставете ги вашите нарачкиXRP

CoinruleТимот на 's има искуство во индустријата и знае како да купува и продава XRP на Bitstamp итн. Усовршивме како да ги освоиме пазарите низ годините!

Креирајте автоматски правила

Дизајнирајте системи за тргување врз основа на мејнстрим индикатори

CoinruleМониторингот е дизајниран за најдобра можна покривка. Не мора да давате права за повлекување Bitstamp. Coinrule не може да пристапи до вашите средства во секое време. Ние го складираме вашиот API-клуч со гарантирано следење на дистрибуирани сервери. Секогаш можете да управувате со вашите монети со Coinrule на распределба, безбедно.

Активирајте механизми кога пазарот се менува Врз основа на најперспективните индикатори
Не е потребен код Едноставно како IFTTT
Управувајте со пазарите во движење Максимизирајте го профитот

Започнете да креирате правила веднаш

Добијте бесплатни сигнали за тргување, дефинирајте автоматизирани стратегии и управувајте со вашите монети 30 дена бесплатно.

Поддржани размени

Binance Coinbase Kraken Окекс Течни Bitpanda