Купете/продавајте Основен токен за внимание како гуру на Bittrex

надминете го пазарот користејќи дневно тргување на Bittrex и остварувајте профит со БАТ во рок од неколку часа

Coinrule Крипто табла
Избрана На
Работи со првите 10
мејнстрим берзи
чувствувате
Безбедност и шифрирање
Повратните информации од корисниците се вклучени Coinrule Алатка за автоматско тргување
„Откако барав алтернативи за алатки, наидов Coinrule. Прекрасно!“
Ким

Веднаш креирајте правило за тргување

Дали го следевте патоказот на Основниот токен за внимание во 2019 година? Користете Coinruleстратегија за тргување за да останете во тек со она што се случува на пазарите! Coinruleсерверот работи 24/7

Изградба на стратегија

Изведба на правилата за тестирање на историски податоци

ПОЧЕТНА ИЗНОС
ДОЛЖИНА НА ИНВЕСТИЦИЈАТА
$ 1750 . 00

Тестирајте ја вашата стратегија

Безбедно тргувајте на Bittrex

Нашите клиенти можат да се акумулираат на Bittrex со дополнителни безбедносни техники 24/7. Со Coinrule во ниеден момент не сте оставени да бидете на вашата можност. CoinruleАвтоматските нарачки на се создадени за да ве заштитат!

Изградба на стратегија

Дизајнирајте ја вашата сопствена машина за тргување и поставете ги вашите нарачки BAT

CoinruleТимот на 's има историја на индустријата и знае како да купува и продава БАТ на Bittrex итн. Научивме како да ги совладаме пазарите со текот на годините!

Изградба на стратегија

Развијте трговски системи засновани на показатели за воен степен

Coinruleмониторингот е конципиран за најдобра можна контрола. Не мора да давате права за повлекување на Bittrex. Coinrule не можете да ги преместите вашите средства ниту еден ден. Ние го складираме вашиот API-клуч со мониторинг од воен степен на дистрибуирани сервери. Секогаш можете да управувате со вашите монети со Coinrule на Портфолио, со шифрирана технологија.

Активирајте ботови кога пазарот се менува Врз основа на најперспективните индикатори
Не е потребен код Едноставно како IFTTT
Управувајте со китовите кои влијаат на пазарот Максимизирајте го профитот

Започнете да креирате стратегии денес

Добијте бесплатни сигнали за тргување, воспоставете автоматизирани стратегии и управувајте со вашите монети 30 дена бесплатно.

Поддржани размени

Binance Coinbase Kraken Окекс Течни Bitpanda