Изградете автоматски крипто бот за тргување со BTG на Bittrex и многу повеќе

Напредете го пазарот користејќи дневно тргување на Bittrex и остварувајте профит со BTG за неколку минути

Coinrule Крипто табла
Избрана На
Работи со првите 10
мејнстрим берзи
врвни
Безбедност и шифрирање
Повратните информации од корисниците се вклучени Coinrule Алатка за автоматско тргување
"Со Coinrule можете да тргувате со BTG на Bittrex дури и кога спиете!“
Лука

Веднаш креирајте план за автоматско тргување

Coirule има една главна цел, сакаме да го направиме вашето дневно тргување поефикасно и полесно. Пазарите на криптовалути работат 24/7, само бот за автоматско тргување може целосно да управува со секоја можна можност што ќе се развие во подот за тргување. Како да започнете правило за автоматско тргување за BTG со Coinrule? Поставете ги вашите автоматски стратегии користејќи ја формата Ако-Ова-Тогаш-Тоа, не се потребни вештини за кодирање!

Тргувајте со алгоритми

Изведба на правилата за тестирање на историски податоци

ПОЧЕТНА ИЗНОС
ДОЛЖИНА НА ИНВЕСТИЦИЈАТА
$ 1750 . 00

Тестирајте го вашиот трговски систем

Безбедно купувајте/продавајте на Bittrex

Во унифициран контролен панел поврзан со Bittrex, ќе ги имате сите значајни детали во врска со вашите автоматски занаети. Можете лесно да ги контролирате, паузирате и стартувате во секое време за да имате апсолутна контрола врз вашиот создавач на крипто стратегија.

Тргувајте со алгоритми

Дизајнирајте свој модел за тргување и поставете ги вашите нарачки BTG

CoinruleСистемите за следење се дизајнирани за максимална контрола. Никогаш нема да бараме права за повлекување на Bittrex. Вашиот API-клуч се чува со супериорна безбедност надвор од нашите сервери. Тргувајте со Coinrule на сметка, со шифрирана технологија.

Тргувајте со алгоритми

Развијте правила засновани на индикатори за воен степен

Сакаме да понудиме апликација која ги исполнува највисоките потреби. ние сме во врска со нашите најквалификувани клиенти за да го развиваме нашиот производ секојдневно. Соработувајте со нас и закажете ограничена трговска сесија Еден-на-Еден!

Активирајте корелации кога се менува пазарот на алткоини Врз основа на најперспективните индикатори
Не е побаран код Едноставно како IFTTT
Управувајте со китовите кои влијаат на пазарот Максимизирајте го профитот

Започнете да создавате автоматски занаети денес

Добијте бесплатни сигнали за тргување, развивајте стратегии и управувајте со вашето портфолио 30 дена бесплатно.

Поддржани размени

Binance Coinbase Kraken Окекс Течни Bitpanda