Дневно тргување на Bittrex и Купи/продавај Bytom

Надминете го пазарот користејќи дневно тргување на Bittrex и остварувајте профит со BTM за неколку часа

Coinrule Crypto Dashboard
Избрана На
Работи со првите 10
најчесто користени Размени
најдобро
Безбедност и шифрирање
User Feedback on Coinrule Automatic Trading Tool
„Најдоброто нешто што се случи во крипто во последните пет години“
Хуго

Планирајте автоматизиран систем, 24/7

Coinrule е совршена алатка за многу различни групи на инвеститори и трговци. Има бесконечен опсег на предности понудени на нашата платформа. Можете да ги тестирате и развиете вашите автоматски стратегии за да воспоставите сопствен трговски систем и да купите/продадете BTM. Ќе биде многу брзо да се акумулира BTM, да се зачува вашето портфолио, да се обезбеди каква било пумпа без да пропуштите нагло намалување.

Започни тргување

Изведба на правилата за тестирање на историски податоци

ПОЧЕТНА ИЗНОС
ДОЛЖИНА НА ИНВЕСТИЦИЈАТА
$ 1750 . 00

Тестирајте ја вашата автоматска трговија

Безбедно управување на Bittrex

Coinrule има една главна мисија, сакаме да го направиме вашето тргување со криптовалути поефективно додека е едноставно. Пазарите на криптовалути се отворени 24/7, само автоматизирана стратегија за тргување може целосно да се справи со секоја можна можност што ќе се појави на пазарот. Како да изградите правило за тргување со Coinrule? Управувајте со вашите автоматизирани стратегии користејќи го стилот Ако-Ова-Тогаш-Тоа, не барате вештини за кодирање!

Започни тргување

Изградете своја сопствена техника за тргување и акумулирајте BTM

At Coinrule Ние работиме паметно за да испорачаме нови модули и промени на нашиот паметен асистент секој ден. Всушност, ние сме во контакт со нашите најстручни клиенти и врвни размени за да собереме повратни информации и идеи.

Започни тргување

Креирајте автоматски стратегии засновани на популарни индикатори

На тргувањето му е потребна дисциплина, став и план. Што го прави тргувањето толку предизвикувачко? Човечката природа и чувствата може негативно да ги поттикнат вашите придобивки од тргувањето. Користењето на правилото за тргување ви овозможува да ги победите ефектите на загриженоста, еуфоријата и алчноста што секој клиент може да ги доживее. Исто така, почетник може да тргува како професионалец со Coinrule!

Активирајте механизми кога се менува крипто просторот Врз основа на најперспективните индикатори
Нема вклучен код Едноставно како IFTTT
Управувајте со трендовите на пазарот Максимизирајте го профитот

Започнете да создавате занаети веднаш

Добивајте бесплатни сигнали за тргување, планирајте автоматски тргувања и управувајте со вашата распределба 30 дена бесплатно.

Поддржани размени

Binance Coinbase Kraken Okex Liquid Bitpanda