Дневно тргување на Bittrex и Купи/продавај Chainlink

Напредете го пазарот користејќи дневно тргување на Bittrex и остварувајте профит со LINK во рок од неколку часа

Coinrule Крипто табла
Избрана На
Работи со првите 10
најчесто користени Размени
воено-одделение
Безбедност и шифрирање
Повратните информации од корисниците се вклучени Coinrule Алатка за автоматско тргување
„Најдоброто нешто што се случи во крипто во последните една година“
Сергеј

Започнете со правила за автоматско тргување

Coinrule е главната алатка за многу различни класи на инвеститори и трговци. На нашата платформа се нуди неограничен опсег на потенцијали. Можете да ги тестирате и изведувате вашите автоматски стратегии за да го одредите вашиот сопствен трговски систем и да купите/продадете ЛИНК. Ќе биде многу веднаш да се акумулира ЛИНК, да се заштити вашето портфолио, да се обезбеди каква било пумпа без да пропуштите ненадеен пад.

Креирај Бот

Изведба на правилата за тестирање на историски податоци

ПОЧЕТНА ИЗНОС
ДОЛЖИНА НА ИНВЕСТИЦИЈАТА
$1750 . 00

Тестирајте го вашиот трговски систем

Безбедно управување на Bittrex

Coinrule има една главна мисија, сакаме да го направиме вашето тргување со крипто поефективно, а истовремено да се управува. Пазарите на криптовалути работат 24/7, само бот за автоматско тргување може целосно да ја искористи секоја можна можност што ќе се појави на пазарот. Како да се изгради правило за тргување со Coinrule? Управувајте со вашите автоматизирани стратегии користејќи го режимот Ако-Ова-Тогаш-Тоа, не се потребни вештини за кодирање!

Креирај Бот

Развијте своја сопствена техника за тргување и акумулирајтеLINK

At Coinrule ние работиме толку многу за да испорачаме нови компоненти и подобрувања во нашата околина секој ден. Всушност, ние сме во контакт со нашите најактивни клиенти и врвни размени за да собереме повратни информации и ставови.

Креирај Бот

Моделирајте автоматски стратегии засновани на популарни индикатори

На тргувањето му е потребна дисциплина, став и план. Што го прави тргувањето толку тешко? Човечката природа и чувствата може негативно да влијаат на вашите придобивки од тргувањето. Користењето на автоматски план за тргување ви овозможува да ги смирите ефектите на загриженоста, еуфоријата и алчноста што секој клиент може да ги доживее. Исто така, почетник може да тргува како професионалец со Coinrule!

Активирајте механизми кога се менуваат движењата на пазарот Врз основа на најперспективните индикатори
Нема вклучен код Едноставно како IFTTT
Управувајте со трендовите на пазарот Максимизирајте го профитот

Започнете со создавање на автоматски занаети токму сега

Добијте бесплатни сигнали за тргување, развивајте автоматска трговија и управувајте со вашата распределба 30 дена бесплатно.

Поддржани размени

Binance Coinbase Kraken Окекс Bitpanda