Инвестирајте во DigiByte како експерт за Bittrex

Развијте го вашето правило и оставете го да работи за вас, на Bittrex и многу други.

Coinrule Крипто табла
Избрана На
Работи со првите 10
{популарни} Размени
{воен степен}
Безбедност и шифрирање
Повратните информации од корисниците се вклучени Coinrule Алатка за автоматско тргување
„Фасцинантно е да можам сам да одредам околина за автоматско крипто бот“.
Карлос

Изградете автоматизиран систем

ICO-то на DigiByte и Bull Run за 2017 година остварија повеќе од 70 пати поврат на клиентите за дигитални пари. Како можеш да гарантираш дека нема да се откажеш од следниот митинг? Ова е кога Coinrule се појавува! Купете/продавајте DigiByte на Bittrex и секогаш максимизирајте ги вашите приноси!

Стартувајте бот

Изведба на правилата за тестирање на историски податоци

ПОЧЕТНА ИЗНОС
ДОЛЖИНА НА ИНВЕСТИЦИЈАТА
$ 1750 . 00

Тестирајте го вашето {правило}

Безбедно {Trade} на Bittrex

Патоказот на DigiByte за 2019 година задржува многу шанси за победа! Но, како да знаете кога да профитирате на Bittrex? Ова е кога Coinrule станете корисни! Ние ве натераме да изградите свои стратегии за тргување. Не мора да напишете ниту една линија код! Coinrule е првата алатка за тргување базирана на IFTTT за крипто-пазарот!

Стартувајте бот

{Создадете} свој трговски {систем} и {trade}DGB

Трговците имаат две обврски: да го зачуваат својот имот и да го зголемат нивниот принос. Coinrule може да ги натера стрелците на месечината лесно да ја постигнат оваа цел. Започнете ги вашите автоматски стратегии за неколку минути и тргувајте со DGB на Bittrex 24/7. Размени како Bittrex љубов Coinrule поради ликвидноста што ја обезбедуваме. Започнете да инвестирате на Coinrule веднаш!

Стартувајте бот

{Create} {rules} врз основа на {popular} индикатори

Нашите контролни модели се развиени за максимално отстранување на ризик. Членовите на заедниците можат да дознаат повеќе на нашата Демо размена сега, како да е Bittrex. Не ни се потребни правата за повлекување на Bittrex. Не можеме да ја внесеме вашата криптовалута преку клучевите API што ги обезбедуваат нашите трговци. АПИ клучевите се складираат со супериорна контрола.

Активирајте {strategies} кога ќе се промени {пазарот} Врз основа на најперспективните индикатори
Нема код {задолжително} Едноставно како IFTTT
Управувајте со {нестабилноста} Максимизирајте го профитот

Започнете со создавање на {Правило} {Денес}

Добијте бесплатни сигнали за тргување, {креирајте {правила} и управувајте со вашето {портфолио} за 30 дена бесплатно.

Поддржани размени

Binance Coinbase Kraken Окекс Течни Bitpanda