Дневно тргување на Bittrex и Купи/продавај Dogecoin

Освојте го пазарот користејќи дневно тргување на Bittrex и остварувајте профит со DOGE за неколку часа

Coinrule Крипто табла
Избрана На
Работи со првите 10
безбедна размена
најдобро
Безбедност и шифрирање
Повратните информации од корисниците се вклучени Coinrule Алатка за автоматско тргување
„Најдоброто нешто што се случи во крипто во последните пет години“
Симон

Креирајте автоматски план за тргување, одново и одново

Coinrule е ефективна алатка за многу различни различни инвеститори и трговци. Има широк спектар на поволности понудени на нашата платформа. Можете да ги тестирате и управувате вашите автоматски стратегии за да го дефинирате вашиот сопствен трговски систем и да купите/продадете DOGE. Ќе биде многу флексибилно да се акумулира DOGE, да се обезбеди вашето портфолио, да се обезбеди која било пумпа без да пропуштите ненадејно падне.

Дознај повеќе

Изведба на правилата за тестирање на историски податоци

ПОЧЕТНА ИЗНОС
ДОЛЖИНА НА ИНВЕСТИЦИЈАТА
$1750 . 00

Тестирајте ја вашата трговија

Безбедно управување на Bittrex

Coinrule има една главна цел, ние сакаме да ја направиме вашата стратегија за тргување поефикасна додека сте непосредни. Пазарите на криптовалути се отворени 24/7, само автоматски план за тргување може целосно да ја избере секоја можна можност што ќе се појави на пазарот. Како да започнете правило за тргување со Coinrule? Дефинирајте ги вашите автоматизирани стратегии користејќи ја логиката Ако-Ова-Тогаш-Тоа, без да се бараат вештини за кодирање!

Дознај повеќе

Дизајнирајте ја вашата сопствена шема за тргување и акумулирајте DOGE

At Coinrule Ние работиме френетично за да испорачаме нови функционалности и промени на нашиот уредник секој ден. Всушност, ние сме во контакт со нашите најискусни клиенти и врвни размени за да собереме повратни информации и проценки.

Дознај повеќе

Развијте автоматски стратегии засновани на паметни индикатори

За тргување треба пракса, став и шема. Што го прави тргувањето толку тешко? Човечката природа и перцепциите можат негативно да влијаат на вашите тргувачки резултати. Користењето на правилото за автоматско тргување ви овозможува да ги намалите ефектите од стресот, еуфоријата и алчноста што секој клиент може да ги доживее. Исто така, новодојденец може да тргува како професионалец со Coinrule!

Активирајте ботови кога се менува пазарот на крипто Врз основа на најперспективните индикатори
Нема вклучен код Едноставно како IFTTT
Управувајте со трендовите на пазарот Максимизирајте го профитот

Започнете да креирате правила веднаш

Примајте сигнали за бесплатни тргување, одредувајте автоматска трговија и управувајте со вашата распределба 30 дена бесплатно.

Поддржани размени

Binance Coinbase Kraken Окекс Bitpanda