Изградете автоматска стратегија за тргување за тргување со ENJ на Bittrex и многу повеќе

Надминете го пазарот, дневно тргување на Bittrex и тргувајте со ENJ ефикасно. Не е потребно кодирање.

Coinrule Crypto Dashboard
Избрана На
Работи со првите 10
најпознатите берзи
најдобро
Безбедност и шифрирање
User Feedback on Coinrule Automatic Trading Tool
"Со Coinrule можете да тргувате со ENJ на Bittrex дури и кога спиете!“
Хуго

Дизајнирајте автоматски план за тргување

Coirule има една главна цел, сакаме да ја направиме вашата стратегија за тргување поефикасна и лесна за употреба. Пазарите на криптовалути тргуваат 24/7, само автоматски крипто бот може целосно да ја искористи секоја можна можност што ќе се случи во динамиката на пазарот. Како да програмирате нарачка за ENJ со Coinrule? Одредете ги вашите автоматски стратегии користејќи ја логиката Ако-Ова-Тогаш-Тоа, не се потребни вештини за кодирање!

Започни тргување

Изведба на правилата за тестирање на историски податоци

ПОЧЕТНА ИЗНОС
ДОЛЖИНА НА ИНВЕСТИЦИЈАТА
$ 1750 . 00

Тестирајте ја вашата трговија

Безбедно купувајте/продавајте на Bittrex

Во унифицирана апликација поврзана со Bittrex, ќе ги најдете сите суштински аспекти во врска со вашите автоматски занаети. Можете лесно да ги ребалансирате, да ги замрзнете и да ги стартувате во секое време за да имате целосна контрола врз уредникот на вашата стратегија.

Започни тргување

Изградете своја сопствена стратегија за тргување и поставете ги вашите нарачкиENJ

CoinruleСистеми за безбедност се дизајнирани за максимална безбедност. Никогаш нема да бараме права за повлекување на Bittrex. Вашиот API-клуч е задржан со врвна безбедност надвор од нашите сервери. Тргувајте со Coinrule на Exchange, безбедно.

Започни тргување

Креирајте правила врз основа на најчесто користените индикатори

Сакаме да понудиме генератор кој се придржува до највисоките способности. ние сме во здружение со нашите најискусни клиенти за секојдневно да го унапредуваме нашиот производ. Поврзете се со нас и имајте индивидуална трговска сесија Еден-на-Еден!

Активирајте роботи кога се менуваат движењата на пазарот Врз основа на најперспективните индикатори
Не е побаран код Едноставно како IFTTT
Управувајте со пазарите во движење Максимизирајте го профитот

Започнете да креирате планови токму сега

Добијте бесплатни сигнали за тргување, воспоставете стратегии и управувајте со вашето портфолио 30 дена бесплатно.

Поддржани размени

Binance Coinbase Kraken Okex Liquid Bitpanda