Изградете автоматски крипто бот за тргување со EOS на Bittrex и многу повеќе

На врвот на крипто просторот, дневно тргување на Bittrex и тргувајте со EOS како гуру. Не е потребно кодирање.

Coinrule Крипто табла
Избрана На
Работи со првите 10
најпознатите берзи
воено-одделение
Безбедност и шифрирање
Повратните информации од корисниците се вклучени Coinrule Алатка за автоматско тргување
"Со Coinrule можете да тргувате со EOS на Bittrex дури и кога спиете!“
Лука

Дизајнирајте правила за автоматско тргување, без прекини

Coirule има една главна цел, сакаме да ја направиме вашата трговска активност поефективна и попрофитабилна. Пазарите на криптовалути работат 24/7, само бот за автоматско тргување може целосно да управува со секоја можна можност што ќе се случи на пазарот. Како да креирате нарачка за EOS со Coinrule? Поставете ги вашите автоматски стратегии користејќи ја формата Ако-Ова-Тогаш-Тоа, не се потребни вештини за кодирање!

Дознај повеќе

Изведба на правилата за тестирање на историски податоци

ПОЧЕТНА ИЗНОС
ДОЛЖИНА НА ИНВЕСТИЦИЈАТА
$ 1750 . 00

Тестирајте го вашето правило

Безбедно купувајте/продавајте на Bittrex

Во унифицирана инструмент табла поврзана со Bittrex, ќе ги најдете сите суштински аспекти во врска со вашите автоматски занаети. Можете лесно да се справите со нив, да ги замрзнете и да ги стартувате во секое време за да имате совршена контрола над вашата инвестициска машина.

Дознај повеќе

Развијте сопствена трговска машина и поставете ги вашите нарачки EOS

CoinruleСистемите за следење се дизајнирани за максимално отстранување на ризик. Никогаш нема да бараме права за повлекување на Bittrex. Вашиот API-клуч се задржува со загарантирана безбедност надвор од нашите сервери. Тргувајте со Coinrule на распределба, во безбедна средина.

Дознај повеќе

Правила за моделирање врз основа на најчесто користените индикатори

Сакаме да понудиме машина која ги исполнува највисоките способности. ние сме во соработка со нашите најнапредни членови на заедниците за секојдневно да го подобруваме нашиот производ. Поврзете се со нас и резервирајте приватна трговска сесија Еден-на-Еден!

Активирајте корелации кога се менува пазарната динамика Врз основа на најперспективните индикатори
Не е побаран код Едноставно како IFTTT
Управувајте со пазарите во движење Максимизирајте го профитот

Започнете со создавање нарачки веднаш

Добијте бесплатни сигнали за тргување, развивајте стратегии и управувајте со вашето портфолио 30 дена бесплатно.

Поддржани размени

Binance Coinbase Kraken Окекс Течни Bitpanda