Паметно ребалансирајте го вашиот капитал на ONT со правило за тргување на Bittrex итн

Совладете ги движењата на пазарот, дневното тргување на Bittrex и лесно тргувајте со ONT. Не е потребно кодирање.

Coinrule Крипто табла
Избрана На
Работи со првите 10
најпознатите берзи
најдобро
Безбедност и шифрирање
Повратните информации од корисниците се вклучени Coinrule Алатка за автоматско тргување
„Откако барав нови платформи за алатки, наидов Coinrule. Победа!“
Пит

Моделирајте корисен автоматски систем за тргување

Дали го следевте патоказот на Онтологијата во 2019 година? Користете Coinruleстратегија за тргување за да останете во тек со она што се случува на пазарите! CoinruleПаметната алатка работи без прекини

Тргувајте со ботови

Изведба на правилата за тестирање на историски податоци

ПОЧЕТНА ИЗНОС
ДОЛЖИНА НА ИНВЕСТИЦИЈАТА
$1750 . 00

Тестирајте го вашиот трговски систем

Безбедно тргувајте на Bittrex

Нашите клиенти можат да се акумулираат на Bittrex со додадени безбедносни стратегии 24/7. Со Coinrule во ниеден момент не сте оставени да бидете на ваша опасност. CoinruleАвтоматските занаети на се развиени за да ве заштитат!

Тргувајте со ботови

Планирајте го вашиот сопствен трговски систем и поставете ги вашите нарачки ONT

CoinruleТимот на 's има победнички перформанси во индустријата и знае како да купува и продава ONT на Bittrex, итн. Ние усовршивме како да ги освоиме пазарите со текот на годините!

Тргувајте со ботови

Изградете трговски системи врз основа на најчесто користените индикатори

CoinruleМониторингот се спроведува за најдобра можна заштита. Не мора да давате права за повлекување на Bittrex. Coinrule не може да ги внесете вашите средства во ниту еден момент. Ние го складираме вашиот API-клуч со врвен мониторинг на дистрибуирани сервери. Секогаш можете да управувате со вашите монети со Coinrule на Exchange, со шифрирана технологија.

Активирајте ботови кога се менува подот за тргување Врз основа на најперспективните индикатори
Не е потребен код Едноставно како IFTTT
Управувајте со пазарите во движење Максимизирајте го профитот

Започнете да креирате стратегии сега

Добијте бесплатни сигнали за тргување, креирајте автоматизирани стратегии и управувајте со вашите монети 30 дена бесплатно.

Поддржани размени

Binance Coinbase Kraken Окекс Bitpanda