Купете/продајте го вашиот паричник и лесно извлечете профит со алткоини Coinrule

Планирајте го вашето правило и оставете го да работи за вас, на Bittrex и многу други.

Coinrule Крипто табла
Избрана На
Работи со првите 10
паметни размени
најдобро
Безбедност и шифрирање
Повратните информации од корисниците се вклучени Coinrule Алатка за автоматско тргување
„Толку корисна алатка, би сакал да ја открив порано“.
Лари

Изградете одличен крипто бот

Coinrule го прави автоматизираниот крипто-бот подеднакво податлив како IFTTT. Секој клиент ќе може да го одреди сопствениот систем со брзина на светлината без вештини за кодирање. Прилагодливото и одлично опкружување ќе се придржува до барањата на кој било трговец со крипто, така што нема повеќе да се отфрли никаква добивка на пазарот на алткоин.

Изградба на стратегија

Изведба на правилата за тестирање на историски податоци

ПОЧЕТНА ИЗНОС
ДОЛЖИНА НА ИНВЕСТИЦИЈАТА
$ 1750 . 00

Тестирајте ја вашата трговија

Безбедно управување на Bittrex

Можете лесно да ги контролирате во секое време вашите автоматизирани стратегии од унифицирана инструмент табла поврзана со Bittrex и таму ќе ги добиете сите важни податоци за вашата инвестициска машина. Имате целосна контрола врз вашите средства, Coinrule не може да ги премести вашите средства од вашата сметка. Вашето уверување е наше врвно планирање!

Изградба на стратегија

Направете сопствен трговски систем и tradePAX

Проверете ја нашата Демо размена со виртуелна распределба за во безбедно опкружување да ги тестирате вашите автоматски стратегии во реални пазарни околности без ризик за вашето средство. Можете да го прилагодите вашиот план за тргување за да го направите поефективен. Условите на пазарот често се менуваат, така што приспособливоста е важна потреба и Coirule е посветена да ги постигне највисоките барања на секој инвеститор.

Изградба на стратегија

Дизајнирајте автоматски занаети врз основа на најдобри показатели

Paxos Standar... има многу одличен патоказ за 2019 година, објавите може да се објавуваат во секое време и цената може да се промени кога најмалку очекувате бидејќи Bittrex е отворен 24/7. Автоматското тргување ви овозможува да ја искористите секоја можност без да игнорирате ниту една трговија. Изградете правила со Coinrule сега!

Активирајте стратегии кога се менува пазарот на крипто Врз основа на најперспективните индикатори
Нема вклучен код Едноставно како IFTTT
Управувајте со нестабилноста Максимизирајте го профитот

Започнете да создавате занаети сега

Добијте бесплатни сигнали за тргување, градење правила и управувајте со вашата распределба за 30 дена бесплатно.

Поддржани размени

Binance Coinbase Kraken Окекс Течни Bitpanda