Погодно контролирајте ги вашите XRP средства на Bittrex со Coinrule

Развијте го вашето правило и оставете го да работи за вас, на Bittrex и многу други.

Coinrule Крипто табла
Избрана На
Работи со првите 10
Размени за воено одделение
врвни
Безбедност и шифрирање
Повратните информации од корисниците се вклучени Coinrule Алатка за автоматско тргување
„Фасцинантно е да можам сам да одредам околина за автоматско крипто бот“.
Карлос

Изградете автоматизиран систем

ICO-то на Ripple и Bull Run за 2017 година направија повеќе од 70 пати поврат на клиентите за дигитални пари. Како можеш да гарантираш дека нема да се откажеш од следниот митинг? Ова е кога Coinrule се појавува! Купете/продавајте Ripple на Bittrex и секогаш максимизирајте ги вашите приноси!

Стартувајте бот

Изведба на правилата за тестирање на историски податоци

ПОЧЕТНА ИЗНОС
ДОЛЖИНА НА ИНВЕСТИЦИЈАТА
$1750 . 00

Тестирајте ја вашата трговија

Безбедно управување на Bittrex

Патоказот на Ripple за 2019 година задржува многу шанси за победа! Но, како да знаете кога да профитирате на Bittrex? Ова е кога Coinrule станете корисни! Ние ве натераме да изградите свои стратегии за тргување. Не мора да напишете ниту една линија код! Coinrule е првата алатка за тргување базирана на IFTTT за крипто-пазарот!

Стартувајте бот

Моделирајте го вашиот сопствен трговски систем и акумулирајте XRP

Трговците имаат две обврски: да го зачуваат својот имот и да го зголемат нивниот принос. Coinrule може да ги натера стрелците на месечината лесно да ја постигнат оваа цел. Започнете ги вашите автоматски стратегии за неколку минути и тргувајте со XRP на Bittrex 24/7. Размени како Bittrex љубов Coinrule поради ликвидноста што ја обезбедуваме. Започнете да инвестирате на Coinrule веднаш!

Стартувајте бот

Планирајте автоматски занаети врз основа на најпознатите индикатори

Нашите контролни модели се развиени за максимално отстранување на ризик. Членовите на заедниците можат да дознаат повеќе на нашата Демо размена сега, како да е Bittrex. Не ни се потребни правата за повлекување на Bittrex. Не можеме да ја внесеме вашата криптовалута преку клучевите API што ги обезбедуваат нашите трговци. АПИ клучевите се складираат со супериорна контрола.

Активирајте роботи кога ќе се промени динамиката на пазарот Врз основа на најперспективните индикатори
Не е побаран код Едноставно како IFTTT
Управувајте со нестабилноста Максимизирајте го профитот

Започнете да создавате занаети токму сега

Добијте бесплатни трговски сигнали, развивајте правила и управувајте со вашето портфолио 30 дена бесплатно.

Поддржани размени

Binance Coinbase Kraken Окекс Bitpanda