Инвестирајте во Steem како експерт за Bittrex

Освојте го пазарот користејќи дневно тргување на Bittrex и остварувајте профит со STEEM за неколку секунди

Coinrule Крипто табла
Избрана На
Работи со првите 10
безбедна размена
врвни
Безбедност и шифрирање
Повратните информации од корисниците се вклучени Coinrule Алатка за автоматско тргување
„Фасцинантно е да можам сам да поставам околина за автоматско крипто бот“.
Сергеј

Изградете автоматски план за тргување

Steem ICO и Bull Run за 2017 година постигнаа >70x резултати за инвеститорите за дигитални пари. Како можеш да гарантираш дека нема да се откажеш од следниот митинг? Ова е кога Coinrule се појавува! Купете/продавајте Steem на Bittrex и секогаш максимизирајте ги вашите резултати!

Креирај Бот

Изведба на правилата за тестирање на историски податоци

ПОЧЕТНА ИЗНОС
ДОЛЖИНА НА ИНВЕСТИЦИЈАТА
$ 1750 . 00

Тестирајте ја вашата трговија

Безбедно управување на Bittrex

Патоказот на Steem за 2019 година содржи многу можности! Но, како да знаете кога да профитирате на Bittrex? Ова е кога Coinrule станете корисни! Ви дозволуваме да програмирате сопствени правила за автоматско тргување. Не треба да смислите ниту една линија код! Coinrule е првиот интерфејс за тргување базиран на IFTTT за крипто-пазарот!

Креирај Бот

Планирајте ја вашата сопствена шема за тргување и акумулирајте STEEM

Членовите на заедницата имаат две обврски: обезбедување на нивните средства и зголемување на нивната добивка. Coinrule може да ги натера стрелците на месечината ефикасно да ја постигнат оваа цел. Започнете ги вашите автоматски стратегии за неколку минути и тргувајте со STEEM на Bittrex без прекини. Размени како Bittrex љубов Coinrule поради ликвидноста што ја обезбедуваме. Започнете да креирате правила за инвестирање Coinrule токму сега!

Креирај Бот

Изградете автоматски занаети врз основа на паметни индикатори

Нашите контролни машини се развиени за максимално отстранување на ризик. Трговците можат да започнат со тргување на нашата демо берза веднаш, како да е Bittrex. Не ни се потребни правата за повлекување на Bittrex. Не можеме да ја внесеме вашата криптовалута преку клучевите API што ги обезбедуваат нашите трговци. АПИ клучевите се складираат со супериорна контрола.

Активирајте роботи кога се менуваат движењата на пазарот Врз основа на најперспективните индикатори
Не е побаран код Едноставно како IFTTT
Управувајте со трендовите на пазарот Максимизирајте го профитот

Започнете да креирате правила токму сега

Добијте бесплатни сигнали за тргување, градење правила и управувајте со вашето портфолио 30 дена бесплатно.

Поддржани размени

Binance Coinbase Kraken Окекс Течни Bitpanda