Дневно тргување на Bittrex и Купи/продај Verge

Надминете го крипто просторот, дневното тргување на Bittrex и ефикасно тргувајте со XVG. Не е потребно кодирање.

Coinrule Крипто табла
Избрана На
Работи со првите 10
најдобрите Размени
врвни
Безбедност и шифрирање
Повратните информации од корисниците се вклучени Coinrule Алатка за автоматско тргување
„Најдоброто нешто што беше посведочено во крипто во последните две години“
Хуго

Дизајнирајте планови за тргување, одново и одново

Coinrule е вредна алатка за многу различни видови инвеститори и трговци. Има широк спектар на предности кои се нудат на нашата платформа. Можете да ги тестирате и развиете вашите автоматски стратегии за да воспоставите сопствен трговски систем и да купите/продадете XVG. Ќе биде многу брзо да се акумулира XVG, да се заштити вашето портфолио, да се фати која било пумпа без да пропуштите нагло намалување.

Тргувајте со алгоритми

Изведба на правилата за тестирање на историски податоци

ПОЧЕТНА ИЗНОС
ДОЛЖИНА НА ИНВЕСТИЦИЈАТА
$ 1750 . 00

Тестирајте ја вашата трговија

Безбедно управување на Bittrex

Coinrule има една главна мисија, сакаме да ја направиме вашата трговска активност поефикасна, а истовремено да биде едноставна. Пазарите на криптовалути тргуваат 24/7, само автоматизирана стратегија за тргување може целосно да се справи со секоја можна можност што ќе се случи на пазарот. Како да програмирате правило за автоматско тргување со Coinrule? Управувајте со вашите автоматизирани стратегии користејќи го стилот Ако-Ова-Тогаш-Тоа, не барате вештини за кодирање!

Тргувајте со алгоритми

Создадете своја сопствена стратегија за тргување и акумулирајте XVG

At Coinrule Ние работиме паметно за да испорачаме нови функции и поддршка за нашето решение секој ден. Всушност, ние сме во соработка со нашите најнапредни инвеститори и врвни размени за да собереме повратни информации и идеи.

Тргувајте со алгоритми

Дизајнирајте автоматски стратегии засновани на мејнстрим индикатори

На тргувањето му треба трпение, став и програма. Што го прави тргувањето толку предизвикувачко? Човечката природа и чувствата може негативно да го поттикнат вашиот трговски профит. Користењето на автоматски план за тргување ви овозможува да ги победите ефектите на притисокот, еуфоријата и алчноста што секој клиент може да ги доживее. Исто така, почетник може да тргува како професионалец со Coinrule!

Активирајте механизми кога пазарот се менува Врз основа на најперспективните индикатори
Нема вклучен код Едноставно како IFTTT
Управувајте со инвестициската динамика Максимизирајте го профитот

Започнете со креирање планови веднаш

Добивајте бесплатни сигнали за тргување, планирајте автоматски тргувања и управувајте со вашата распределба 30 дена бесплатно.

Поддржани размени

Binance Coinbase Kraken Окекс Течни Bitpanda