Дневно тргување на Bittrex како супер

Совладајте го крипто просторот, дневното тргување на Bittrex и тргувајте со ZEC како професионален трговец. Не е потребно кодирање.

Coinrule Крипто табла
Избрана На
Работи со првите 10
најпознатите берзи
врвни
Безбедност и шифрирање
Повратните информации од корисниците се вклучени Coinrule Алатка за автоматско тргување
"Со Coinrule, крипто-инвестирањето е на пат да небото ракета“
Луис

Веднаш изградете правило за автоматско тргување

Coinrule секојдневно работи на развивање нови crypto trading botи нови решенија за уредник за тргување. Нашето дневно тргување им овозможува на сопствениците на ZEC да остваруваат профит додека тргуваат со какви било монети, вклучително и ZEC, на Bittrex.

Изградба на стратегија

Изведба на правилата за тестирање на историски податоци

ПОЧЕТНА ИЗНОС
ДОЛЖИНА НА ИНВЕСТИЦИЈАТА
$ 1750 . 00

Тестирајте го вашиот трговски систем

Безбедно управување на Bittrex

Coinrule е дневно тргување кое им дава на [трговците} различни категории експертиза за да заработат пари тргување ZEC. Нашите корисници се способни да изградат податливи и безбедни стратегии за тргување на сите големи берзи. Можете да ги тестирате и комплетирате вашите автоматски занаети за да воспоставите своја сопствена стратегија. Coinrule го прави многу итно да се изгради портфолио на ZEC, да се заштити вашето портфолио и да се пресретнат пумпите на пазарот.

Изградба на стратегија

Создадете своја сопствена трговска машина и управувајте со вашите монетиZEC

Пазарите на криптовалути во ниту еден момент не спијат! Само еден ден тргување може целосно да ги искористи сите можности на пазарот. Можете да планирате дневно тргување со Coinrule многу лесно! Дизајнирајте ги вашите правила користејќи ја нашата алатка за стратегии за тргување, без воопшто вештини за кодирање!

Изградба на стратегија

Дизајнирајте системи за тргување врз основа на најчесто користените индикатори

ЗЕЦ порасна повеќе од 100 пати во текот на изминатите години. Со Coinrule може да наидете на приноси кои ќе ви го променат животот додека го намалувате ризикот. Тргувањето со криптовалути е златната можност на 21 век. Coinrule ви овозможува да го искористите тоа!

Активирајте механизми кога пазарот се менува Врз основа на најперспективните индикатори
Не е побаран код Едноставно како IFTTT
Управувајте со инвестициската динамика Максимизирајте го профитот

Започнете да креирате стратегии денес

Добијте бесплатни сигнали за тргување, планирајте автоматизирани стратегии и управувајте со вашите валути 30 дена бесплатно.

Поддржани размени

Binance Coinbase Kraken Окекс Течни Bitpanda