Купете/продавајте ја Zilliqa како гуру на Bittrex

Развијте ја вашата стратегија и оставете ја да работи за вас, на Bittrex и многу други.

Coinrule Крипто табла
Избрана На
Работи со првите 10
паметни размени
воено-одделение
Безбедност и шифрирање
Повратните информации од корисниците се вклучени Coinrule Алатка за автоматско тргување
„Откако барав опции за крипто бот, наидов Coinrule. Најдобро!“
Џејсон

Моделирајте автоматизирани стратегии за тргување, 24/7

Дали го следевте патоказот на Zilliqa во 2019 година? Користете Coinruleстратегија за тргување за да останете во тек со она што се случува на пазарите! Coinruleживотната средина работи без прекини

Креирај Бот

Изведба на правилата за тестирање на историски податоци

ПОЧЕТНА ИЗНОС
ДОЛЖИНА НА ИНВЕСТИЦИЈАТА
$ 1750 . 00

Тестирајте го вашиот трговски систем

Безбедно тргувајте на Bittrex

Нашите инвеститори можат да се акумулираат на Bittrex со додадени методи за следење со брзина на светлината. Со Coinrule не ви останува ниту еден момент да бидете на ваша одговорност. CoinruleАвтоматизираните нарачки за купување-продажба се конципирани за да ве одбранат!

Креирај Бот

Планирајте го вашиот сопствен модел на тргување и поставете ги вашите нарачкиZIL

CoinruleТимот на 's има искуство во индустријата и знае како да купува и продава ZIL на Bittrex итн. Со текот на годините совладавме како да ги надминеме пазарите!

Креирај Бот

Изградете трговски системи засновани на најдобри показатели

Coinruleбезбедноста е дизајнирана за најдобар можен капак. Не мора да давате права за повлекување на Bittrex. Coinrule не може да пристапи до вашите средства во која било сезона. Ние го складираме вашиот API-клуч со загарантирана безбедност на дистрибуирани сервери. Секогаш можете да управувате со вашите монети со Coinrule на распределба, безбедно.

Активирајте ботови кога пазарот се менува Врз основа на најперспективните индикатори
Не е потребен код Едноставно како IFTTT
Управувајте со промените на пазарот Максимизирајте го профитот

Започнете со создавање нарачки веднаш

Добијте бесплатни сигнали за тргување, одредувајте автоматизирани стратегии и управувајте со вашите монети 30 дена бесплатно.

Поддржани размени

Binance Coinbase Kraken Окекс Течни Bitpanda