Купете/продајте го вашиот паричник и лесно извлечете профит со алткоини Coinrule

Моделирајте ја вашата трговија и оставете ја да работи за вас, на Coinbase Pro и многу други.

Coinrule Крипто табла
Избрана На
Работи со првите 10
паметни размени
гарантира
Безбедност и шифрирање
Повратните информации од корисниците се вклучени Coinrule Алатка за автоматско тргување
„Таква корисна средина, би сакал да ја открив порано“.
Pablo

Стартувајте трговски системи, без прекини

Coinrule го прави автоматското тргување подеднакво агилно како IFTTT. Секој корисник ќе може да го одреди сопствениот систем со брзина на светлината без вештини за кодирање. Флексибилното и одлично опкружување ќе се придржува до барањата на кој било трговец со крипто, така што веќе нема да се исфрли никаква добивка на крипто-пазарот.

Изградба на стратегија

Изведба на правилата за тестирање на историски податоци

ПОЧЕТНА ИЗНОС
ДОЛЖИНА НА ИНВЕСТИЦИЈАТА
$ 1750 . 00

Тестирајте ја вашата автоматска трговија

Безбедно управување на Coinbase Pro

Можете лесно да се справите во секое време со вашите автоматизирани стратегии од унифицирана контролна табла поврзана со Coinbase Pro и таму ќе ги добиете сите важни податоци за вашиот систем за тргување. Имате целосна контрола врз вашите средства, Coinrule не може да ги отстрани вашите монети од вашата распределба. Вашето старателство е наше врвно планирање!

Изградба на стратегија

Планирајте сопствен трговски систем и tradeBAT

Размислете за користење на нашата Демо размена со виртуелен капитал за безбедно да ги тестирате вашите автоматски стратегии во реални пазарни услови без ризик за вашето средство. Можете да го прилагодите вашиот план за тргување за да го направите поефикасен. Условите на пазарот често се менуваат, така што приспособливоста е важен услов и Coirule е посветена да ги постигне највисоките барања на секој инвеститор.

Изградба на стратегија

Изградете автоматски занаети врз основа на најдобри показатели

Основниот токен за внимание има многу извонреден патоказ за 2019 година, објавите може да се објават во секој момент и цената може да се намали или да се зголеми кога најмалку очекувате бидејќи Coinbase Pro работи 24/7. Автоматизираниот бот за тргување ви овозможува да ја искористите секоја можност без да игнорирате ниту една трговија. Започнете да креирате правило со Coinrule сега!

Активирајте стратегии кога се менува крипто просторот Врз основа на најперспективните индикатори
Нема вклучен код Едноставно како IFTTT
Управувајте со нестабилноста Максимизирајте го профитот

Започнете со креирање трговски системи веднаш

Добијте бесплатни сигнали за тргување, развивајте правила и управувајте со вашата распределба 30 дена бесплатно.

Поддржани размени

Binance Coinbase Kraken Окекс Течни Bitpanda