Дневно тргување на Coinbase Pro како супер

надминете го пазарот користејќи дневно тргување на Coinbase Pro и остварувајте профит со BCH за неколку секунди

Coinrule Крипто табла
Избрана На
Работи со првите 10
најчесто користени Размени
најдобро
Безбедност и шифрирање
Повратните информации од корисниците се вклучени Coinrule Алатка за автоматско тргување
"Со Coinrule, купување/продажба на крипто е на пат да се пробие“
Мика

Програмирајте автоматизирани стратегии за тргување

Coinrule секојдневно работи на развивање нови crypto trading botи поставки за поставување на тргување. Нашето дневно тргување им овозможува на сопствениците на BCH да остваруваат профит додека тргуваат со какви било монети, вклучително и BCH, на Coinbase Pro.

Изградете правила

Изведба на правилата за тестирање на историски податоци

ПОЧЕТНА ИЗНОС
ДОЛЖИНА НА ИНВЕСТИЦИЈАТА
$ 1750 . 00

Тестирајте ја вашата стратегија

Безбедно управување на Coinbase Pro

Coinrule е дневно тргување кое им овозможува на [трговците} од различни групи на експертиза да заработат пари од тргување BCH. Нашите корисници можат да градат лесни и напредни стратегии за тргување на сите главни портфолија. Можете да ги тестирате и управувате вашите автоматски занаети за да поставите своја сопствена стратегија. Coinrule го прави многу брзо да се изгради портфолио на BCH, да се заштити вашето портфолио и да се фатат пумпи на пазарот.

Изградете правила

Развијте сопствена шема за тргување и управувајте со вашите монетиBCH

Пазарите на криптовалути никогаш не спијат! Само еден ден тргување може целосно да ги искористи сите можности на пазарот. Можете да дефинирате ден тргување со Coinrule многу лесно! Дизајнирајте ги вашите правила користејќи го нашиот уредник на трговски системи, не се потребни вештини за кодирање!

Изградете правила

Моделирајте системи за тргување врз основа на популарни индикатори

BCH порасна повеќе од 100 пати во текот на изминатите години. Со Coinrule може да прикажете повратни средства кои ќе ви го променат животот додека ја намалувате вашата одговорност. тргувањето со крипто е златната можност на 21 век. Coinrule ви овозможува да заземете силна позиција за тоа!

Активирајте механизми кога се менува пазарот на алткоин Врз основа на најперспективните индикатори
Не е побаран код Едноставно како IFTTT
Управувајте со трендовите на пазарот Максимизирајте го профитот

Започнете со креирање стратегии токму сега

Добијте бесплатни сигнали за тргување, креирајте автоматизирани стратегии и управувајте со вашите валути 30 дена бесплатно.

Поддржани размени

Binance Coinbase Kraken Окекс Течни Bitpanda