Дневно тргување на Coinbase Pro и Купи/продавај EOS

Надминете ги движењата на пазарот, дневно тргување на Coinbase Pro и ефикасно тргувајте со EOS. Не е потребно кодирање.

Coinrule Крипто табла
Избрана На
Работи со првите 10
безбедно Размени
чувствувате
Безбедност и шифрирање
Повратните информации од корисниците се вклучени Coinrule Алатка за автоматско тргување
„Најдоброто нешто што го видовме во крипто во последните три години“
Хуго

Изградете врвен план за автоматско тргување

Coinrule е одлична алатка за многу различни нивоа на инвеститори и трговци. Има бесконечен опсег на предности понудени на нашата платформа. Можете да ги тестирате и развиете вашите автоматски стратегии за да воспоставите сопствен трговски систем и да купите/продадете EOS. Ќе биде многу брзо да се акумулира EOS, да се заштити вашето портфолио, да се фати која било пумпа без да пропуштите нагло намалување.

Создадете правило

Изведба на правилата за тестирање на историски податоци

ПОЧЕТНА ИЗНОС
ДОЛЖИНА НА ИНВЕСТИЦИЈАТА
$1750 . 00

Тестирајте ја вашата стратегија

Безбедно управување на Coinbase Pro

Coinrule има една главна мисија, сакаме да ја направиме вашата трговска акција поефективна, а истовремено да биде едноставна. Пазарите на криптовалути работат 24/7, само автоматизирана стратегија за тргување може целосно да се справи со секоја можна можност што ќе се појави на пазарот. Како да програмирате правило за автоматско тргување со Coinrule? Управувајте со вашите автоматизирани стратегии користејќи го стилот Ако-Ова-Тогаш-Тоа, не барате вештини за кодирање!

Создадете правило

Создадете своја сопствена стратегија за тргување и акумулирајте EOS

At Coinrule Ние работиме паметно за да испорачаме нови поени и поставки до нашиот уредник за тргување секој ден. Всушност, ние сме во соработка со нашите најквалификувани корисници и врвни размени за да собираме повратни информации и идеи.

Создадете правило

Дизајнирајте автоматски стратегии врз основа на сигурни индикатори

На тргувањето му треба трпение, став и програма. Што го прави тргувањето толку предизвикувачко? Човечката природа и чувствата може негативно да го поттикнат вашиот трговски профит. Користењето на автоматизиран систем за тргување ви овозможува да ги победите ефектите на притисокот, еуфоријата и алчноста што секој клиент може да ги доживее. Исто така, почетник може да тргува како професионалец со Coinrule!

Активирајте механизми кога се менува подот за тргување Врз основа на најперспективните индикатори
Нема вклучен код Едноставно како IFTTT
Управувајте со инвестициската динамика Максимизирајте го профитот

Започнете да креирате трговски системи сега

Добивајте бесплатни сигнали за тргување, планирајте автоматски тргувања и управувајте со вашата распределба 30 дена бесплатно.

Поддржани размени

Binance Coinbase Kraken Окекс Bitpanda