Ракувајте со вашиот паричник и паметно извлечете профит со алткоини Coinrule

Напредете го пазарот користејќи дневно тргување на Coinbase Pro и остварувајте профит со ETC за неколку часа

Coinrule Крипто табла
Избрана На
Работи со првите 10
мејнстрим берзи
воено-одделение
Безбедност и шифрирање
Повратните информации од корисниците се вклучени Coinrule Алатка за автоматско тргување
„Толку корисно решение, би сакал да го открив порано“.
Мартон

Развијте автоматски крипто бот, 24/7

Coinrule го прави автоматскиот систем за тргување лесно како IFTTT. Секој инвеститор ќе може брзо да постави своја сопствена програма за тргување без вештини за код. Управлива и корисна алатка ќе ги достигне потребите на секој трговец со крипто, така што веќе нема да се пропушти никакво движење на пазарот.

Создадете правило

Изведба на правилата за тестирање на историски податоци

ПОЧЕТНА ИЗНОС
ДОЛЖИНА НА ИНВЕСТИЦИЈАТА
$ 1750 . 00

Тестирајте го вашиот трговски систем

Безбедно управување на Coinbase Pro

Можете лесно да ги приспособите во секое време вашите автоматизирани стратегии од унифицирана контролна табла поврзана со Coinbase Pro и таму ќе ги прегледате сите значајни информации за вашиот создавач на крипто стратегија. Имате целосна контрола врз вашето богатство, Coinrule нема дозвола да ви ги одземе криптовалутите од вашата размена. Вашата безбедност е нашата врвна итност!

Создадете правило

Моделирајте ја вашата сопствена техника за тргување и tradeETC

Управувајте со нашата демо размена со виртуелни монети за безбедно да ги тестирате вашите автоматски стратегии на вистински пазарни настани без ризик за вашето богатство. Можете да ја поставите вашата трговска стратегија за да ја направите помоќна. Условите на пазарот често се трансформираат, така што приврзаноста е важна обврска и Coirule е посветена да ги исполни највисоките услови од секој инвеститор.

Создадете правило

Планирајте автоматски занаети врз основа на индикатори за воен степен

Ethereum Classic има многу извонреден патоказ за 2019 година, ажурирањата може да се објавуваат секој ден и цената може да се движи кога најмалку очекувате бидејќи Coinbase Pro работи 24/7. Автоматските системи за тргување ве поддржуваат да ги фатите најдобрите можности без да пропуштите ниту една трговија. Тргувајте со алгоритми со Coinrule сега!

Активирањето crypto trading bots кога се менува подот за тргување Врз основа на најперспективните индикатори
Нема вклучен код Едноставно како IFTTT
Управувајте со трендовите на пазарот Максимизирајте го профитот

Започнете со создавање на автоматски занаети веднаш

Добијте бесплатни сигнали за тргување, воспоставете правила и управувајте со вашата распределба 30 дена бесплатно.

Поддржани размени

Binance Coinbase Kraken Окекс Bitpanda