Дневно тргување на Coinbase Pro и Купи/продавај ZCash

Создадете го вашето правило и оставете го да работи за вас, на Coinbase Pro и многу други.

Coinrule Крипто табла
Избрана На
Работи со првите 10
паметни размени
воено-одделение
Безбедност и шифрирање
Повратните информации од корисниците се вклучени Coinrule Алатка за автоматско тргување
„Најдоброто нешто што се случи во крипто во последните една година“
Арчи

Дизајнирајте автоматизирани стратегии за тргување

Coinrule е исклучителна алатка за многу различни групи на инвеститори и трговци. Постои сеопфатен опсег на способности понудени на нашата платформа. Можете да ги тестирате и постигнете вашите автоматски стратегии за да изградите сопствен трговски систем и да купите/продадете ZEC. Ќе биде многу агилно да се акумулира ZEC, да се зачува вашето портфолио, да се пресретне која било пумпа без да пропуштите ненадеен пад.

Започни тргување

Изведба на правилата за тестирање на историски податоци

ПОЧЕТНА ИЗНОС
ДОЛЖИНА НА ИНВЕСТИЦИЈАТА
$ 1750 . 00

Тестирајте ја вашата трговија

Безбедно управување на Coinbase Pro

Coinrule има една главна цел, сакаме да го направиме вашето тргување со криптовалути поефективно додека е лесно. Пазарите на криптовалути работат 24/7, само автоматизиран крипто бот може целосно да ја искористи секоја можна можност што ќе се појави на пазарот. Како да започнете нарачка со Coinrule? Дефинирајте ги вашите автоматизирани стратегии користејќи го пристапот Ако-Ова-Тогаш-Тоа, без да се бараат вештини за кодирање!

Започни тргување

Дизајнирајте сопствен трговски систем и акумулирајте ZEC

At Coinrule Ние работиме многу за да испорачаме нови модули и подобрувања на нашата паметна алатка секој ден. Всушност, ние сме во партнерство со нашите најстручни клиенти и врвни размени за да собереме повратни информации и коментари.

Започни тргување

Развијте автоматски стратегии засновани на најдобри показатели

На тргувањето му треба ред, став и процес. Што го прави тргувањето толку напорно? Човечката природа и емоциите може негативно да влијаат на резултатите од тргувањето. Користењето на автоматизиран систем за тргување ви овозможува да ги намалите ефектите на стравот, еуфоријата и алчноста што секој клиент може да ги доживее. Исто така, помалку искусен трговец може да тргува како професионалец со Coinrule!

Активирајте ботови кога се менува пазарот на алткоин Врз основа на најперспективните индикатори
Нема вклучен код Едноставно како IFTTT
Управувајте со нестабилноста Максимизирајте го профитот

Започнете да создавате занаети токму сега

Добијте бесплатни сигнали за тргување, креирајте автоматски занаети и управувајте со вашата распределба 30 дена бесплатно.

Поддржани размени

Binance Coinbase Kraken Окекс Течни Bitpanda