Инвестирајте во Augur како професионалец на HitBTC

Совладајте го пазарот, дневно тргување на HitBTC и тргувајте со REP како гуру. Не е потребно кодирање.

Coinrule Крипто табла
Избрана На
Работи со првите 10
најпознатите берзи
врвни
Безбедност и шифрирање
Повратните информации од корисниците се вклучени Coinrule Алатка за автоматско тргување
„Фасцинантно е да можам сам да дефинирам средина за автоматско крипто бот“.
Claudio

Стартувајте автоматски правила за крипто

Augur ICO и Bull Run за 2017 година заработија >120 пати за ентузијастите за крипто дигитални пари. Како можете да се осигурате дека нема да се откажете од следниот митинг? Ова е кога Coinrule се појавува! Купете/продавајте Augur на HitBTC и секогаш максимизирајте ја вашата заработка!

Дознај повеќе

Изведба на правилата за тестирање на историски податоци

ПОЧЕТНА ИЗНОС
ДОЛЖИНА НА ИНВЕСТИЦИЈАТА
$ 1750 . 00

Тестирајте го вашиот трговски систем

Безбедно управувајте со HitBTC

Патоказот на Аугур за 2019 година носи големи можности! Но, како да знаете кога да профитирате на HitBTC? Ова е кога Coinrule станете корисни! Ние ви дозволуваме да започнете свои планови за тргување. Не треба да изградите ниту една линија код! Coinrule е првиот уредник за тргување базиран на IFTTT за крипто-пазарот!

Дознај повеќе

Изградете своја сопствена стратегија за тргување и акумулирајте REP

Клиентите имаат две обврски: заштита на нивните средства и поттикнување на нивната заработка. Coinrule може да им дозволи на стрелците на Месечината да ја постигнат оваа намера како професионалец. Дизајнирајте ги вашите автоматски стратегии за неколку минути и тргувајте со REP на HitBTC без прекини. Размени како HitBTC љубов Coinrule поради ликвидноста што ја обезбедуваме. Изградете стратегија инвестирајќи на Coinrule токму сега!

Дознај повеќе

Креирајте автоматски занаети врз основа на најчесто користените индикатори

Нашите безбедносни методи се развиени за максимално отстранување на ризик. Клиентите можат веднаш да креираат автоматски правила на нашата демо размена, како да е HitBTC. Не ни се потребни правата за повлекување на HitBTC. Не можеме да ја внесеме вашата криптовалута преку клучевите API што ги обезбедуваат нашите трговци. API клучевите се чуваат со супериорна безбедност.

Активирајте корелации кога се менува пазарната динамика Врз основа на најперспективните индикатори
Не е побаран код Едноставно како IFTTT
Управувајте со инвестициската динамика Максимизирајте го профитот

Започнете со креирање стратегии токму сега

Добијте бесплатни сигнали за тргување, одредувајте правила и управувајте со вашето портфолио 30 дена бесплатно.

Поддржани размени

Binance Coinbase Kraken Окекс Течни Bitpanda