Изградете автоматска стратегија за тргување за тргување BTS на HitBTC и многу повеќе

Надминете го пазарот користејќи дневно тргување на HitBTC и остварувајте профит со BTS за неколку минути

Coinrule Крипто табла
Избрана На
Работи со првите 10
безбедна размена
гарантира
Безбедност и шифрирање
Повратните информации од корисниците се вклучени Coinrule Алатка за автоматско тргување
"Со Coinrule можете да тргувате со BTS на HitBTC дури и кога спиете!“
Хуго

Развијте ефикасен план за автоматско тргување

Coirule има една главна цел, сакаме да ја направиме вашата трговска акција поефективна и побрза. Пазарите на криптовалути се отворени 24/7, само автоматски крипто бот може целосно да ја искористи секоја можна можност што ќе се појави на пазарот. Како да изградите правило за автоматско тргување за BTS со Coinrule? Одредете ги вашите автоматски стратегии користејќи ја логиката Ако-Ова-Тогаш-Тоа, не се потребни вештини за кодирање!

Започнете да создавате правило

Изведба на правилата за тестирање на историски податоци

ПОЧЕТНА ИЗНОС
ДОЛЖИНА НА ИНВЕСТИЦИЈАТА
$ 1750 . 00

Тестирајте ја вашата автоматска трговија

Безбедно купувајте/продавајте на HitBTC

Во унифициран приказ поврзан со HitBTC, ќе ги имате сите значајни детали во врска со вашите автоматски занаети. Можете лесно да ги дизајнирате, паузирате и стартувате во секое време за да имате целосна контрола врз вашата алатка за тргување.

Започнете да создавате правило

Моделирајте ја вашата сопствена техника за тргување и поставете ги вашите нарачки BTS

CoinruleБезбедносните системи на се дизајнирани за максимална заштита. Никогаш нема да бараме права за повлекување на HitBTC. Вашиот API-клуч се чува со најдобра безбедност надвор од нашите сервери. Тргувајте со Coinrule на Паричник, безбедно.

Започнете да создавате правило

Планирајте правила засновани на паметни индикатори

Сакаме да понудиме машина која ги исполнува највисоките потреби. ние сме во партнерство со нашите најквалификувани трговци за да го обновуваме нашиот производ секојдневно. Постапете во соработка со нас и регистрирајте се за специјална трговска сесија Еден-на-Еден!

Активирајте роботи кога ќе се промени динамиката на пазарот Врз основа на најперспективните индикатори
Не е побаран код Едноставно како IFTTT
Управувајте со китовите кои влијаат на пазарот Максимизирајте го профитот

Започнете да создавате занаети сега

Добијте бесплатни сигнали за тргување, воспоставете стратегии и управувајте со вашето портфолио 30 дена бесплатно.

Поддржани размени

Binance Coinbase Kraken Окекс Течни Bitpanda