Купете/продавајте DASH како искусен трговец на HitBTC

Планирајте ја вашата трговија и оставете ја да работи за вас, на HitBTC и многу други.

Coinrule Крипто табла
Избрана На
Работи со првите 10
популарни Размени
врвни
Безбедност и шифрирање
Повратните информации од корисниците се вклучени Coinrule Алатка за автоматско тргување
„Откако барав избор на машини, наидов Coinrule. Највисоко ниво!“
Мат

Направете автоматски план за тргување

Дали го следевте патоказот на DASH во 2019 година? Користете Coinruleстратегија за тргување за да останете во тек со она што се случува на пазарите! Coinruleалатката работи без прекини

Започнете да создавате правило

Изведба на правилата за тестирање на историски податоци

ПОЧЕТНА ИЗНОС
ДОЛЖИНА НА ИНВЕСТИЦИЈАТА
$ 1750 . 00

Тестирајте ја вашата автоматска трговија

Безбедно тргувајте со HitBTC

Нашите трговци можат да се акумулираат на HitBTC со додадени безбедносни системи 24 7. Со Coinrule во никој случај не сте оставени да бидете во ваша опасност. CoinruleАвтоматизираните правила се имплементирани за да ве зачуваат!

Започнете да создавате правило

Изградете своја сопствена техника за тргување и поставете ги вашите нарачкиDASH

CoinruleТимот на 's има искуство во индустријата и знае како да купува и продава DASH на HitBTC итн. Со текот на годините совладавме како да ги надминеме пазарите!

Започнете да создавате правило

Креирајте трговски системи засновани на безбедни индикатори

CoinruleКонтролата на е изградена за најдобра можна безбедност. Не мора да давате права за повлекување на HitBTC. Coinrule не може да ги допре вашите средства во ниеден интервал. Ние го складираме вашиот API-клуч со супериорна контрола на дистрибуирани сервери. Секогаш можете да управувате со вашите монети со Coinrule на сметката, во целосна безбедност.

Активирајте механизми кога се менува пазарот на алткоин Врз основа на најперспективните индикатори
Не е потребен код Едноставно како IFTTT
Управувајте со промените на пазарот Максимизирајте го профитот

Започнете да креирате трговски системи токму сега

Добијте бесплатни сигнали за тргување, развивајте автоматизирани стратегии и управувајте со вашите монети 30 дена бесплатно.

Поддржани размени

Binance Coinbase Kraken Окекс Bitpanda