Ракувајте со вашиот паричник и паметно извлечете профит со алткоини Coinrule

Победете го пазарот користејќи дневно тргување на HitBTC и заработете профит со DGB за неколку часа

Coinrule Крипто табла
Избрана На
Работи со првите 10
{популарни} Размени
{воен степен}
Безбедност и шифрирање
Повратните информации од корисниците се вклучени Coinrule Алатка за автоматско тргување
„Толку корисна апликација, би сакал да ја открив порано“.
Jon

Развијте го идеалниот бот за тргување

Coinrule го прави автоматизираниот крипто-бот толку брз како IFTTT. Секој клиент ќе може брзо да постави своја сопствена програма за тргување без вештини за код. Едноставна и корисна алатка ќе ги достигне барањата на секој трговец со крипто, така што веќе нема да се пропушти ниту еден шут на пазарот на алткоин.

Создадете правило

Изведба на правилата за тестирање на историски податоци

ПОЧЕТНА ИЗНОС
ДОЛЖИНА НА ИНВЕСТИЦИЈАТА
$ 1750 . 00

Тестирајте го вашето {правило}

Безбедно {тргувајте} на HitBTC

Можете лесно да управувате во секое време со вашите автоматизирани стратегии од унифицирана инструмент табла поврзана со HitBTC и таму ќе ги прегледате сите значајни информации за вашата инвестициска машина. Имате целосна контрола врз вашето богатство, Coinrule нема дозвола да ги премести вашите средства од вашата сметка. Вашето уверување е нашата врвна итност!

Создадете правило

{Создадете} свој трговски {систем} и {trade}DGB

Проверете ја нашата демо размена со виртуелна распределба за целосно безбедно тестирање на вашите автоматски стратегии во реални пазарни околности без ризик за вашето богатство. Можете да ја поставите вашата стратегија за тргување за да ја направите поефикасна. Пазарните услови често се трансформираат, така што приспособливоста е важна потреба и Coirule е посветена да ги исполни највисоките услови од секој инвеститор.

Создадете правило

{Create} {rules} врз основа на {popular} индикатори

DigiByte има многу извонреден патоказ за 2019 година, ажурирањата може да се објавуваат во секое време и цената може да се промени кога најмалку очекувате бидејќи HitBTC е отворен 24/7. Автоматското тргување ве поддржува да ги фатите најдобрите можности без да пропуштите ниту една трговија. Создадете правило со Coinrule сега!

Активирајте {strategies} кога ќе се промени {пазарот} Врз основа на најперспективните индикатори
Нема код {задолжително} Едноставно како IFTTT
Управувајте со {нестабилноста} Максимизирајте го профитот

Започнете со создавање на {Правило} {Денес}

Добијте бесплатни сигнали за тргување, {креирајте {правила} и управувајте со вашето {портфолио} за 30 дена бесплатно.

Поддржани размени

Binance Coinbase Kraken Окекс Течни Bitpanda