Дневно тргување на HitBTC како волшебник

Надминете го пазарот користејќи дневно тргување на HitBTC и остварувајте профит со ENJ за неколку секунди

Coinrule Crypto Dashboard
Избрана На
Работи со првите 10
мејнстрим берзи
чувствувате
Безбедност и шифрирање
User Feedback on Coinrule Automatic Trading Tool
"Со Coinrule, купување-продажбата на крипто е на пат да се пробие“
Џон

Развивајте автоматски правила за крипто, одново и одново

Coinrule секојдневно работи на развивање нови crypto trading botи нови средини за поставување на тргување. Нашето дневно тргување им овозможува на инвеститорите на ENJ да остваруваат профит додека тргуваат со какви било монети, вклучително и ENJ, на HitBTC.

Креирај Бот

Изведба на правилата за тестирање на историски податоци

ПОЧЕТНА ИЗНОС
ДОЛЖИНА НА ИНВЕСТИЦИЈАТА
$ 1750 . 00

Тестирајте ја вашата нарачка

Безбедно управувајте со HitBTC

Coinrule е дневно тргување кое им овозможува на [трговците} со различни видови експертиза да заработат пари тргување ENJ. Нашите корисници се способни да градат лесни и паметни стратегии за тргување на сите главни алокации. Можете да ги тестирате и управувате вашите автоматски занаети за да ја одредите вашата сопствена стратегија. Coinrule го прави многу лесно да се изгради портфолио на ENJ, да се заштити вашето портфолио и да се фатат пумпи на пазарот.

Креирај Бот

Моделирајте ја вашата сопствена шема за тргување и управувајте со вашите монети ENJ

Пазарите на криптовалути никогаш не спијат! Само еден ден тргување може целосно да ги фати сите можности на пазарот. Можете да дефинирате ден тргување со Coinrule многу лесно! Дизајнирајте ги вашите правила користејќи ја нашата машина за стратегии за тргување, не се потребни вештини за кодирање!

Креирај Бот

Планирајте трговски системи засновани на индикатори за воен степен

ENJ порасна повеќе од 100 пати во текот на изминатите години. Со Coinrule можете да прикажете повратни средства кои ќе ви го променат животот, додека ја намалувате вашата опасност. тргувањето со крипто е златната можност на 21 век. Coinrule ви овозможува да заземете силна позиција за тоа!

Активирајте механизми кога се менува крипто просторот Врз основа на најперспективните индикатори
Не е побаран код Едноставно како IFTTT
Управувајте со трендовите на пазарот Максимизирајте го профитот

Започнете со создавање нарачки веднаш

Добијте бесплатни сигнали за тргување, развивајте автоматизирани стратегии и управувајте со вашите валути 30 дена бесплатно.

Поддржани размени

Binance Coinbase Kraken Okex Bitpanda