Изградете автоматски крипто-бот за тргување ETC на HitBTC и повеќе

Планирајте ја вашата автоматска трговија и оставете ја да работи за вас, на HitBTC и многу други.

Coinrule Крипто табла
Избрана На
Работи со првите 10
паметни размени
гарантира
Безбедност и шифрирање
Повратните информации од корисниците се вклучени Coinrule Алатка за автоматско тргување
"Со Coinrule можете да тргувате ETC на HitBTC дури и кога спиете!“
Лука

Изградете исклучителен автоматски систем за тргување

Coirule има една главна цел, сакаме да го направиме вашето крипто тргување поефикасно и побрзо. Пазарите на криптовалути се отворени 24/7, само бот за автоматско тргување може целосно да управува со секоја можна можност што ќе се појави на пазарот. Како да започнете правило за тргување за ETC со Coinrule? Поставете ги вашите автоматски стратегии користејќи ја формата Ако-Ова-Тогаш-Тоа, не се потребни вештини за кодирање!

Стартувајте бот

Изведба на правилата за тестирање на историски податоци

ПОЧЕТНА ИЗНОС
ДОЛЖИНА НА ИНВЕСТИЦИЈАТА
$ 1750 . 00

Тестирајте го вашиот план

Безбедно купувајте/продавајте на HitBTC

Во унифициран приказ поврзан со HitBTC, ќе ги видите сите релевантни информации во врска со вашите автоматски занаети. Можете лесно да ги поставите, запрете и стартувате во секое време за да имате целосна контрола врз вашата алатка за тргување.

Стартувајте бот

Направете сопствен трговски систем и поставете ги вашите нарачки ETC

CoinruleСистемите за следење се дизајнирани за максимална заштита. Никогаш нема да бараме права за повлекување на HitBTC. Вашиот API-клуч се чува со најдобра безбедност надвор од нашите сервери. Тргувајте со Coinrule на Wallet, во целосна безбедност.

Стартувајте бот

Правила за дизајн врз основа на најдобри индикатори

Сакаме да понудиме генератор кој ги исполнува највисоките стандарди. ние сме во контакт со нашите најактивни корисници за секојдневно да го надградуваме нашиот производ. Контактирајте со нас и регистрирајте се за единствена трговска сесија Еден-на-Еден!

Активирајте корелации кога се менува пазарната динамика Врз основа на најперспективните индикатори
Не е побаран код Едноставно како IFTTT
Управувајте со промените на пазарот Максимизирајте го профитот

Започнете да креирате стратегии сега

Добијте бесплатни сигнали за тргување, развивајте стратегии и управувајте со вашето портфолио 30 дена бесплатно.

Поддржани размени

Binance Coinbase Kraken Окекс Течни Bitpanda