Дневно тргување на HitBTC како професионалец

Победете го пазарот користејќи дневно тргување на HitBTC и заработете профит со PAX за неколку секунди

Coinrule Крипто табла
Избрана На
Работи со првите 10
најчесто користени Размени
воено-одделение
Безбедност и шифрирање
Повратните информации од корисниците се вклучени Coinrule Алатка за автоматско тргување
"Со Coinrule, трговијата со крипто е на пат да се пробие“
Giacomo

Направете нарачки, веднаш

Coinrule секојдневно работи на развивање нови crypto trading botи машини за тргување уредник. Нашето дневно тргување им овозможува на клиентите на PAX да остваруваат профит додека тргуваат со какви било монети, вклучително и PAX, на HitBTC.

Изградете правила

Изведба на правилата за тестирање на историски податоци

ПОЧЕТНА ИЗНОС
ДОЛЖИНА НА ИНВЕСТИЦИЈАТА
$ 1750 . 00

Тестирајте го вашето правило

Безбедно управувајте со HitBTC

Coinrule е дневно тргување кое им овозможува на [трговците} од различни категории на експертиза да заработат пари од тргување PAX. Нашите корисници можат да градат лесни и напредни стратегии за тргување на сите главни сметки. Можете да ги тестирате и комплетирате вашите автоматски занаети за да воспоставите своја сопствена стратегија. Coinrule го прави многу итно да се изгради портфолио на PAX, да се заштити вашето портфолио и да се фатат пумпи на пазарот.

Изградете правила

Изградете свој модел за тргување и управувајте со вашите coinsPAX

Пазарите на криптовалути во ниту еден момент не спијат! Само еднодневно тргување може целосно да се справи со сите можности на пазарот. Можете да дефинирате ден тргување со Coinrule многу лесно! Дизајнирајте ги вашите правила користејќи го нашиот автоматски градител на правила за тргување, без никакви вештини за кодирање!

Изградете правила

Креирајте трговски системи врз основа на популарни индикатори

PAX порасна повеќе од 100 пати во текот на изминатите години. Со Coinrule може да наидете на враќања кои ви го менуваат животот додека ја намалувате вашата опасност. Тргувањето со криптовалути е златната можност на 21 век. Coinrule ви овозможува да заземете силна позиција за тоа!

Активирајте механизми кога пазарот се менува Врз основа на најперспективните индикатори
Не е побаран код Едноставно како IFTTT
Управувајте со трендовите на пазарот Максимизирајте го профитот

Започнете со креирање планови веднаш

Добијте бесплатни сигнали за тргување, планирајте автоматизирани стратегии и управувајте со вашите валути 30 дена бесплатно.

Поддржани размени

Binance Coinbase Kraken Окекс Bitpanda