Изградете автоматска стратегија за тргување за тргување QTUM на HitBTC и повеќе

Направете ја вашата нарачка и оставете ја да работи за вас, на HitBTC и многу други.

Coinrule Крипто табла
Избрана На
Работи со првите 10
популарни Размени
чувствувате
Безбедност и шифрирање
Повратните информации од корисниците се вклучени Coinrule Алатка за автоматско тргување
"Со Coinrule можете да тргувате со QTUM на HitBTC дури и кога спиете!“
Хуго

Дизајнирајте автоматски план за тргување, без прекини

Coirule има една главна цел, сакаме да го направиме вашето тргување со криптовалути поефективно и поедноставно. Пазарите на криптовалути работат 24/7, само автоматски крипто бот може целосно да ја искористи секоја можна можност што ќе се појави на пазарот на алткоин. Како да дизајнирате правило за тргување за QTUM со Coinrule? Одредете ги вашите автоматски стратегии користејќи ја логиката Ако-Ова-Тогаш-Тоа, не се потребни вештини за кодирање!

Создадете правило

Изведба на правилата за тестирање на историски податоци

ПОЧЕТНА ИЗНОС
ДОЛЖИНА НА ИНВЕСТИЦИЈАТА
$ 1750 . 00

Тестирајте го вашето правило

Безбедно купувајте/продавајте на HitBTC

Во унифицирана контролна табла поврзана со HitBTC, ќе ги видите сите релевантни информации во врска со вашите автоматски занаети. Можете лесно да ги прилагодите, запрете и стартувате во секое време за да имате целосна контрола врз вашиот систем за тргување.

Создадете правило

Развијте сопствен метод на тргување и поставете ги вашите нарачкиQTUM

CoinruleБезбедносните системи на се дизајнирани за максимално покривање. Никогаш нема да бараме права за повлекување на HitBTC. Вашиот API-клуч се зема со воена безбедност надвор од нашите сервери. Тргувајте со Coinrule на Портфолио, безопасно.

Создадете правило

Модел правила засновани на безбедни индикатори

Сакаме да понудиме апликација која одговара на највисоките стандарди. ние сме во контакт со нашите најстручни инвеститори за секојдневно подобрување на нашиот производ. Контактирајте со нас и закажете лична трговска сесија Еден-на-Еден!

Активирајте роботи кога ќе се промени пазарот на крипто Врз основа на најперспективните индикатори
Не е побаран код Едноставно како IFTTT
Управувајте со промените на пазарот Максимизирајте го профитот

Започнете да креирате правила веднаш

Добијте бесплатни сигнали за тргување, воспоставете стратегии и управувајте со вашето портфолио 30 дена бесплатно.

Поддржани размени

Binance Coinbase Kraken Окекс Течни Bitpanda