Дневно тргување на HitBTC како волшебник

Победете го пазарот, дневно тргување на HitBTC и тргувајте со XRP како професионалец. Не е потребно кодирање.

Coinrule Crypto Dashboard
Избрана На
Работи со првите 10
најпознатите берзи
воено-одделение
Безбедност и шифрирање
User Feedback on Coinrule Automatic Trading Tool
"Со Coinrule, трговијата со крипто е на пат да се пробие“
Giacomo

Програмски правила за тргување, одново и одново

Coinrule секојдневно работи на развивање на нови стратегии и машини за трговско опкружување. Нашето дневно тргување им овозможува на корисниците на XRP да остваруваат профит додека тргуваат со какви било монети, вклучително и XRP, на HitBTC.

Изградба на стратегија

Изведба на правилата за тестирање на историски податоци

ПОЧЕТНА ИЗНОС
ДОЛЖИНА НА ИНВЕСТИЦИЈАТА
$1750 . 00

Тестирајте ја вашата нарачка

Безбедно управувајте со HitBTC

Coinrule е дневно тргување кое им дава на [трговците} различни видови експертиза за да заработат пари од тргување XRP. Нашите корисници се способни да изградат директни и сигурни стратегии за тргување на сите главни сметки. Можете да ги тестирате и извршите вашите автоматски занаети за да ја планирате сопствената стратегија. Coinrule го прави многу податлив да изградите портфолио на XRP, да го браните вашето портфолио и да ги искористите пумпите на пазарот.

Изградба на стратегија

Развијте своја сопствена стратегија за тргување и управувајте со вашите монетиXRP

Пазарите на криптовалути не спијат! Само еднодневно тргување може целосно да се справи со сите можности на пазарот. Можете да планирате дневно тргување со Coinrule многу лесно! Нарачајте ги вашите правила користејќи го нашиот градител на планови за тргување, без вклучени вештини за кодирање!

Изградба на стратегија

Моделирајте системи за тргување врз основа на најчесто користените индикатори

XRP порасна повеќе од 50 пати во текот на изминатите години. Со Coinrule може да доживеете враќање што ќе ви го промени животот додека ја намалувате вашата опасност. купување/продажба на крипто е златната можност на 21 век. Coinrule ви овозможува да го искористите тоа!

Активирајте ботови кога ќе се промени динамиката на пазарот Врз основа на најперспективните индикатори
Не е побаран код Едноставно како IFTTT
Управувајте со инвестициската динамика Максимизирајте го профитот

Започнете со создавање на автоматски занаети веднаш

Добијте бесплатни сигнали за тргување, поставувајте автоматизирани стратегии и управувајте со вашите валути 30 дена бесплатно.

Поддржани размени

Binance Coinbase Kraken Okex Bitpanda