Изградете автоматски бот за тргување за тргување SC на HitBTC и повеќе

Освојте го пазарот користејќи дневно тргување на HitBTC и остварувајте профит со SC за неколку минути

Coinrule Crypto Dashboard
Избрана На
Работи со првите 10
најчесто користени Размени
воено-одделение
Безбедност и шифрирање
User Feedback on Coinrule Automatic Trading Tool
"Со Coinrule можете да тргувате со SC на HitBTC дури и кога спиете!“
Сергеј

Започнете со стратегии за тргување, одново и одново

Coirule има една главна цел, сакаме да го направиме вашето тргување со криптовалути поефективно и попрофитно. Пазарите на криптовалути работат 24/7, само автоматски план за тргување може целосно да ја искористи секоја можна можност што ќе се појави во крипто просторот. Како да се изгради правило за автоматско тргување за SC со Coinrule? Одредете ги вашите автоматски стратегии користејќи го пристапот Ако-Ова-Тогаш-Тоа, не се потребни вештини за кодирање!

Создадете правило

Изведба на правилата за тестирање на историски податоци

ПОЧЕТНА ИЗНОС
ДОЛЖИНА НА ИНВЕСТИЦИЈАТА
$ 1750 . 00

Тестирајте ја вашата трговија

Безбедно купувајте/продавајте на HitBTC

Во унифицирана инструмент табла поврзана со HitBTC, ќе ги имате сите значајни детали во врска со вашите автоматски занаети. Можете лесно да ги приспособите, да ги паузирате и да ги активирате во секое време за да имате совршена контрола над вашата инвестициска машина.

Создадете правило

Изградете своја сопствена техника за тргување и поставете ги вашите нарачкиSC

CoinruleСистемите за контрола на се дизајнирани за максимално отстранување на ризик. Никогаш нема да бараме права за повлекување на HitBTC. Вашиот API-клуч се задржува со загарантирана безбедност надвор од нашите сервери. Тргувајте со Coinrule на Распределба, безопасно.

Создадете правило

Креирајте правила врз основа на популарни индикатори

Сакаме да понудиме генератор кој ги достигнува највисоките потреби. ние сме во партнерство со нашите најстручни трговци за да го обновуваме нашиот производ секојдневно. Вклучете се во соработка со нас и резервирајте специјална сесија за тргување Еден-на-Еден!

Активирајте роботи кога ќе се промени пазарот Врз основа на најперспективните индикатори
Не е побаран код Едноставно како IFTTT
Управувајте со китовите кои влијаат на пазарот Максимизирајте го профитот

Започнете со креирање правила веднаш

Добијте бесплатни сигнали за тргување, одредувајте стратегии и управувајте со вашето портфолио 30 дена бесплатно.

Поддржани размени

Binance Coinbase Kraken Okex Bitpanda