Купете/продавајте Steem како искусен трговец на HitBTC

Направете го вашиот трговски систем и оставете го да работи за вас, на HitBTC и многу други.

Coinrule Крипто табла
Избрана На
Работи со првите 10
популарни Размени
воено-одделение
Безбедност и шифрирање
Повратните информации од корисниците се вклучени Coinrule Алатка за автоматско тргување
„Откако барав избори за бот, наидов Coinrule. Највисоко ниво!“
Џејсон

Дизајнирајте автоматски правила за крипто, без прекини

Дали го следевте патоказот на Steem во 2019 година? Користете Coinruleстратегија за тргување за да останете во тек со она што се случува на пазарите! Coinruleсерверот работи постојано

Започнете да создавате правило

Изведба на правилата за тестирање на историски податоци

ПОЧЕТНА ИЗНОС
ДОЛЖИНА НА ИНВЕСТИЦИЈАТА
$ 1750 . 00

Тестирајте ја вашата нарачка

Безбедно тргувајте со HitBTC

Нашите инвеститори можат да се акумулираат на HitBTC со додадени контролни системи секој ден. Со Coinrule никогаш не сте оставени да бидете на ваша одговорност. CoinruleАвтоматизираните нарачки за купување-продажба се конципирани за да ве заштитат!

Започнете да создавате правило

Развијте своја сопствена техника за тргување и поставете ги вашите нарачкиSTEEM

CoinruleТимот на 's има искуство во индустријата и знае како да купува и продава STEEM на HitBTC итн. Со текот на годините совладавме како да ги надминеме пазарите!

Започнете да создавате правило

Моделирајте системи за тргување врз основа на безбедни индикатори

CoinruleМониторингот е дизајниран за најдобра можна покривка. Не мора да давате права за повлекување на HitBTC. Coinrule не може да пристапи до вашите средства во ниеден интервал. Ние го складираме вашиот API-клуч со гарантирано следење на дистрибуирани сервери. Секогаш можете да управувате со вашите монети со Coinrule на Распределба, безопасно.

Активирајте механизми кога се менува пазарната динамика Врз основа на најперспективните индикатори
Не е потребен код Едноставно како IFTTT
Управувајте со промените на пазарот Максимизирајте го профитот

Започнете да креирате планови веднаш

Добијте бесплатни сигнали за тргување, планирајте автоматизирани стратегии и управувајте со вашите монети 30 дена бесплатно.

Поддржани размени

Binance Coinbase Kraken Окекс Течни Bitpanda